Konyaspor'da kahreden istatistik 

Konyaspor başarısızlık istatistiği taraftarı 15 yıl önceye götürdü. Yeşil-beyazlı ekip küme düştüğü sezonlarda bile bu kötü istatistiği yaşamamıştı 

Arabam.com Konyaspor son oynadığı 15 maçta sadece tek galibiyet alarak büyük bir düşüş yaşarken art arda 5 maçtan ise gol atamadan ayrıldı  Yeşil-beyazlı ekip evinde oynadığı Ümraniyespor maçının ardından 15 maç oynarken son galibiyetini ise  sezonun 14. haftasında Kayserispor karşısında  2-1’lik skorla aldı. Anadolu Kartalı bu maçın ardından oynadığı 9 maçta ise 4 beraberlik 5 yenilgi aldı. Konyaspor son iç saha galibiyetini ise sezonun 8. hafta maçında 1-0’lık skorla Ümraniyespor karşısında aldı. 

 15 YIL SONRA BİR İLK YAŞANDI

Konyaspor, Süper Lig'de 15 yıl sonra üst üste 5 maçtan mağlubiyetle ayrıldı. Yeşil-beyazla ekip, son olarak 2008 yılında üst üste 5 maçtan puan çıkaramadı. Anadolu Kartalı, aynı zamanda 2010-2011 sezonundan sonra ilk kez 5 maçlık gol hasreti çekiyor 

Arabam.com Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'de son 15 maçta sadece deplasmanda Kayserispor'u mağlup edebildi. 28 puanda yer alan yeşil-beyazlı ekip, Dünya Kupası arasının ardından 3 puan kazanamadı. Anadolu Kartalı, son dönemdeki kötü serisiyle birlikte uzun yıllar sonra bir ilki yaşadı. Stonojevic'in ekibi, tam 15 yılın ardından üst üste Süper Lig'de 5 maçlık mağlubiyet serisi yaşadı. 

 Aleksandar Stanojevic ile  Ankaragücü, Medipol Başakşehir, İstanbulspor ve Fenerbahçe karşılaşmalarından puan çıkaramadı. Konyaspor son olarak 2007-2008 sezonunda da bu kötü durumu yaşamıştı. 

Yeşil-beyazlı ekip, teknik direktör Ünal Karaman ile Ocak 2008'de başlayan süreçte üst üste 6 yenilgi almıştı. Konyaspor’un küme düştüğü sezon dahil olmak üzere sonraki süreçte Süper Lig'de üst üste 5 yenilgisi bulunmuyor. 

Anadolu Kartalı, aynı zamanda gol hasretinde de uzun yıllar sonra bir ilk yaşadı. Yeşil-beyazlı ekip küme düştüğü 2010-2011 sezonundan bu yana ilk kez Süper Lig'de üst üste 5 maçta rakip fileleri havalandıramadı. Konyaspor, Ziya Doğan yönetiminde Aralık 2010 ile Ocak 2011 arasında üst üste oynadığı 5 maçta gol atamamıştı. 

SPOR SERVİSİ 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri