Konyaspor'da imza günü

Atiker Konyaspor uzun süredir peşinde olduğu iki forvet oyuncusuna bugün imza attıracak.

Transfer çalışmalarını sürdüren Atiker Konyaspor, bugün iki oyuncu ile sözleşme imzalayacak.  Yeşil-beyazlı kulüp forvet oyuncuları prensipte anlaştığı Malick Evouna ve  Patrick Friday Eze ile resmi sözleşmeyi imzalayacak. Malick Evouna ve  Patrick Friday Eze bugün gerçekleştirilecek törenle kendilerini Konyasporlu yapan imzayı atacak. 

Atiker Konyaspor'un anlaştığı golcü oyuncu Patrick Friday Eze dün Konya’ya gelerek takımla beraber antrenmana çıktı. Atiker Konyaspor'un yaklaşık 1 aydır görüşme halinde olduğu ve presnipte anlaşamaya vardığı Nijeryalı golcü oyuncu Patrick Friday Eze, bugün imza atacak

GELİŞİ AÇIKLANMIŞTI

Yeşil-beyazlı kulüp dün yaptığı açıklamada, "Transfer görüşmelerine başladığımız Patrick Friday Eze Türkiye'nin en "Süper" kulübü Konyaspor için Türk Hava Yolları uçağıyla şehrimize geliyor" denildi. 24 yaşındaki Nijeryalı oyuncu 31 maçta 16 gol 4 asist yaptı. Kariye boyunca 81 maça çıkan oyuncu, bu maçlarda 37 gol kaydetti.

MALİCK EVONUA DA İMZALAYACAK

Atiker Konyaspor, yaklaşık bir haftadır  takımla beraber antrenmana çıkan forvet oyuncusu Malick Evouna da bugün imzalayarak resmen Konyasporluolacak.   Atiker Konyaspor, arap saçına dönen Gabonlu forvet Malick Evouna transferinde mutlu sona ulaştı. Son olarak Çin'in Tianjin Teda Reserves takımında oynayan başarılı forvet oyuncusu ülkesinin milli takımında da forma giyiyor.

24 yaşındaki yıldız oyuncu ile günlerdir devam eden pazarlıklar sonrasında her konuda anlaşmaya vardı.Transferde resmi prosedürler de tamamlandı.  İki oyuncunun bugün düzenlenecek törenle kendilerini Konyasporlu yapan resmi imzaları atması bekleniyor

FERHAT TÜRKOĞLU

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri