Konyaspor'da heyecanlı bekleyiş

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, takımın yeni sezonda üst sıralara oynayacağını ve yeni stadyumda ilk iç saha maçını heyecanla beklediklerini söyledi.

Kulübün resmi internet sitesine açıklamada bulunan Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, 2014-2015 sezonu fikstürünü değerlendirdi. Spor Toto Süper Lig’de sadece mücadelenin, güzel oyunun konuşulacağı, fair-play ruhuna uygun bir sezon yaşanmasını dileyen Baydar, “Her takım belirlediği hedefler doğrultusunda başarılı bir sezon yaşamak istiyor. Hazırlıklar bunun için yapılıyor. Klasik gibi gelebilir ama gerçekten artık hangi hafta hangi takımla oynayacağınızın bir önemi yok. Kağıt üzerinde favori takımlar olabiliyor. Ama futbol saha içerisinde oynanıyor ve her takım birbirini yenecek güce sahip olmaya başladı. Bu nedenle fikstür avantajı veya dezavantajı diye bir şey olduğunu düşünmüyorum. Oynanacak maçlar ve haftalar takımlar adına sadece psikolojik anlamda bir etki yapıyor” dedi.

İLK MAÇ HEYECANI
Baydar, yeni sezona deplasmanda Eskişehirspor maçıyla başlayacaklarını hatırlatarak, iyi bir sonuçla ve moralli bir şekilde başlangıç yapmak istediklerini kaydetti.
Yeni stadyumda Balıkesirspor ile oynayacakları ilk iç saha maçının kendisini heyecanlandırdığını ifade eden Baydar, “Beni ve benim gibi Konyasporumuza gönül veren herkesi heyecanlandırdığına inandığım nokta Balıkesirspor ile yeni stadyumumuzda sezonun ikinci haftasında oynayacağımız ilk iç saha maçı. Taraftarlarımızın önündeki bu tarihi maçı büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz. İnşallah alacağımız galibiyetle yeni stadyumumuzda unutulmayacak bir başlangıç yaparız. 17 haftalık ilk yarıda 9 maçı sahamızda 8 maçı ise deplasmanda oynayacağız. Geçtiğimiz sezon iç sahada gösterdiğimiz başarılı performansı tekrarlayarak, deplasman karnemizi de üste çekip küme düşme gibi bir durumu yaşamadan sezonu camiamıza yakışır bir yerde tamamlamak istiyoruz. Bu konuda teknik heyetimize ve oyuncularımıza güvenimiz tam. İnşallah beklentileri karşılayacaklar. Buna yürekten inanıyoruz. Ama bilinmesi gereken bir noktada futbol seyirci ile güzel. Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasın ve yakışır bir şekilde destek versin. Onların desteği takımımızın performansı ile birleşince iyi işler olacak” şeklinde konuştu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri