Konyaspor’da hedef 41’e ulaşmak

Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Nadir Avcan, kalan 4 maçtan en az ikisini kazanıp 41 puana ulaşarak, ligi iyi bir konumda tamamlamak istediklerini söyledi.

Nadir Avcan, yaptığı açıklamada, Kocaelispor maçında alınan galibiyetle takımın moral bulduğunu belirtti. Küme düşme hattında yer alan diğer takımların da kazanmasıyla, düşme barajının yükseldiğini ifade eden Avcan, “Bursaspor ile bu hafta sonu bizim açımızdan son derece kritik bir 90 dakikaya çıkacağız. Rakibimizin UEFA iddiası var. Son haftalarda önemli bir çıkış yakaladılar. Biz de takım olarak son haftalarda iyi oynuyoruz. Bu zorlu deplasmandan en az bir puanla döneceğimize inanıyorum” dedi. Avcan, Konyaspor olarak tehlikeli bölgenin içinde bulunduklarını dile getirerek, şunları kaydetti: “Bizim için hayati önem taşıyan 4 maça çıkacağız. Bu maçlardan en az ikisinden galibiyetle ayrılarak 41 puana ulaşmayı hedefliyoruz. Ligi iyi bir konumda tamamlamak istiyoruz. Oyuncularımıza ve teknik heyetimize sonuna kadar güveniyoruz. Konyaspor kesinlikle ligde kalacaktır.”

CİHAN: İSTEDİĞİM SONUÇLA DÖNECEĞİZ
Cezalı olması nedeniyle Kocaelispor maçında oynamayan yeşil-beyazlı ekibin tecrübeli futbolcusu Cihan Haspolatlı, Kocaelispor maçında alınan galibiyetin kalan haftalar öncesinde moral olduğunu ifade ederek, “Bursaspor ile zor bir maç oynayacağız. Güzel bir birliktelik içerisinde Bursaspor maçından iyi bir sonuçla ayrılacağımıza inanıyorum” dedi. Ligin son haftalarına girildiğinde her maçın zorluk derecesinin arttığını söyleyen Cihan Haspolatlı, “Özellikle Kocaelispor çok bizim adımıza önemli bir maçtı. 3 puan almaktan başka bir seçeneğimiz yoktu. Önemli olan iyi oyundan ziyade sonuca gitmekti. Kocaelispor maçına bu anlayışla çıktık. Ne olursa olsun kazanmak çok önemliydi. Bunu başardığımız için çok mutluyuz. Bu hafta Bursaspor ile deplasmanda oynayacağız. Zor bir maç olacak. Ama biz oraya kesinlikle puan almak için gideceğiz. Çünkü lig konumuna baktığımız zaman tam olarak rahatlamış değiliz. Her iki takımında eksikleri var. Maçta herkesin çok iyi mücadele etmesi gerekiyor. Bunu başarabilecek bir takımız. Ben gerçekten Bursaspor maçından çok umutluyum. Güzel bir birliktelik içinde Bursaspor maçından alnımızın akıyla döneceğimize inanıyoruz” diye konuştu.
MUSTAFA ER: YENECEK GÜCÜMÜZ VAR
Konyaspor’un tecrübeli futbolcusu Mustafa Er, kendi hedefleri doğrultusunda mücadele veren iki takımın Cumartesi günü Bursa’da karşılaşacağını belirterek, “Kazanacak gücümüz var. İyi bir atmosferde oynanacak maçta Bursaspor’u yeneceğiz” dedi. Mustafa Er, Kocaelispor maçında tek çıkış yolunun kazanmak olduğunu ve zorlanmalarına rağmen bunu başardıklarını belirterek, “Biz artık Kocaelispor maçını unuttuk. Önümüzde 4 maçımız var. Bunlardan ilki ligin iyi takımlarından biri olan Bursaspor ile. İki takımında eksikleri var ve iki takımda kendi hedefleri doğrultusunda mücadele veriyor. Ama ben kazanacak gücümüz olduğuna ve Bursa’dan galibiyetle döneceğimize inanıyorum. Eksiklerimiz olsa da Bursa’ya kazanmaya gideceğiz. Bu mantalite ile hazırlanıyoruz. İyi bir atmosferde oynayacağımız maçı kazanarak kalan haftalar öncesinde rahatlamak istiyoruz” diye konuştu. Alt sıralarda yer alan takımların aldıkları sürpriz sonuçların ligin kaderini nasıl belirleyeceği sorusuna Mustafa Er, “Biz öncelikle kendi işimize bakıyoruz. Maçlarımızı kazandığımız zaman rakiplerin aldıkları sonuçların bizim için fazla önemi olmuyor. Üç haftadır iyi sonuçlarla sahadan ayrılıyoruz. Bir galibiyet, iki beraberlik bir performans sergiledik. Sadece bir gol yedik. Biz bu performansımızı devam ettirmek istiyoruz. Kaybetmediğimiz zaman bizim açımızdan kalan haftalarda herhangi bir sıkıntı yaşamayacağımızı düşünüyorum” şeklinde cevap verdi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri