Konyaspor’da hedef 4. galibiyet

İç sahada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Torku Konyaspor deplasmanda oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçında dış sahadaki 4. Galibiyetini almak istiyor. Yeşil-beyazlı ekip deplasmanda oynadığı 11 maçta 4 yenilgi aldı

Torku Konyaspor’da Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıkları dün yapılan antrenmanla başladı. Haftayı Sivasspor galibiyetiyle kapatan Torku Konyaspor’da antrenmanlara iki günlük izinin ardından dün öğleden sonra, Kayacık tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanla başladı. Tüm futbolcuların katıldığı antrenman neşe içerisinde geçti. Oyuncuların moral motivasyonunun yüksek olması dikkat çekti. Ligin 23. haftasında, deplasmanda ligde kalma mücadelesi veren mersin İdmanyurdu ile zor bir maça çıkacak olan Torku Konyaspor’da çalışmalar Cuma günü yapılacak antrenmanla tamamlanacak ve takım aynı gün karayoluyla Mersin’e gidecek. Takımda, sarı kart cezalısı Ali Turan dışında eksik yok.

DEPLASMANDA DA GÜLMEK İSTİYOR

Bu sezon oynadığı futbol ve gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin gönlünü kazanan Torku Konyaspor dış sahada 4. galibiyetini almanın hesaplarını yapıyor.  İç sahada oynadığı maçlarda taraftar desteğini de arkasına alarak harika işler yapan yeşil-beyazlı ekip deplasmanda da  aynı performansı yakalayarak  çok yaklaştığı Avrupa hedefine ulaşmanın hesaplarını yapıyor.  Bugüne kadar deplasmanda 11 maç çıkan Torku Konyaspor  bu maçların 3’ünden galibiyetle ayrılırken diğer 8 maçta ise 4 beraberlik 4 yenilgi aldı. Yeşil-beyazlı ekip bu maçlarda 8 gol atıp rakiplerinden 14 gol yedi. Torku Konyaspor deplasmanda en farklı yenilgileri sezonun 9. haftasında oynadığı  Başakşehir ve 17.haftada oynadığı Beşaktaş maçlarında 4-0’lık skorla la aldı. Yeşil-beyazlı ekip diğer 2 yenilgiyi ise Fenerbahçe’den 1-0 ve Kasımpaşa’dan 2-1’lik skorlarla aldı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri