Konyaspor'da hedef 3 puan

Temsilcimiz arabam.com Konyaspor yarın deplasmanda Fraport TAV Antalyaspor ile karşılacak. Konyaspor ile Antalyaspor 49. kez birbirlerine rakip olacak. İki takımda da hedef 3 puan olarak belirlendi

Temsilcimiz arabam.com Koknyaspor, Fraport TAV Antalyaspor bugün Antalya Corendon Airlines Park'ta saat 17.00'da başlayacak mücadelede Mert Güzenge düdük çalacak. Güzenge'nin yardımcılıklarını ise Kerem Ersoy ve Murat Tuğberk Curbay yapacak. Süper Lig'in 9'uncu haftasında sahasında Konyaspor'u mağlup ederek 5 hafta aradan sonra galibiyetle tanışmayı hedefliyor. Konyaspor ise Antalyaspor'u deplasmanda mağlup ederek, ligde zirve yarışına devam etmek istiyor.  

İKİ TAKIM 49. DEFA KARŞI KARŞIYA GELECEK

Konyaspor ve Antalyaspor cumartesi günü oynanacak mücadele ile 49'uncu kez birbirlerine rakip olacak. İki takım Süper Lig'de ise 23'üncü randevuya çıkacak. Kırmızı beyazlı takım ile Konyaspor toplamda 48 kez karşı karşıya gelirken, Antalyaspor bu maçlarda 13 galibiyet, 16 beraberlik ve 19 yenilgi aldı. İki takım Süper Lig'de 22 kez karşılaşırken kırmızı beyazlılar bu maçlarda 4 galibiyet, 12 beraberlik ve 6 yenilgi aldı. İki takım arasındaki mücadelelerin 22'si TFF 2. Lig, 2'si Türkiye Kupası, 2'si hazırlık maçı ve 22'si Süper Lig karşılaşması olarak tarihteki yerini aldı. İki takım Antalya'da ise toplamda 21 kez karşılaşırken, Akdeniz ekibi sahasında oynadığı maçlarda 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 yenilgiyle sahadan ayrıldı.

ANTALYASPOR YENİDEN ÇIKIŞ YAKALAMAK İSTİYOR

Antalyaspor ile Konyaspor arasında oynanan maçlarda en çok alınan skor 17 maç ile 1-0 olarak istatistiklere yansıdı. İki takım arasında 8 maç 0-0, 7 maç 2-0, 6 maç 1-1, 3 maç 2-1, 2 maç 3-1 ve 3-2, 1'er maç da 2-2, 3-0 ve 3-3 sona erdi. Fraport TAV Antalyaspor'da zorlu Konyaspor maçı öncesi Hakan Özmert'in sakatlığı bulunurken, 7'nci hafta maçında deplasmanda oynanan ve 3-0 kaybedilen Adana Demirspor maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Soner Aydoğdu ve Shoya Nakajima maçta forma giyemeyecek. Kırmızı beyazlı ekipte Güray Vural da sarı kart cezası sınırında bulunurken, kart görmesi halinde bir sonraki hafta deplasmanda oynanacak Corendon Alanyaspor maçında cezalı duruma düşecek.

ŞEHİÇ YENİDEN KALEYE GEÇECEK

Antalyaspor'da sakatlıklarını atlatan Ömer Toprak, Admir Mehmedi ve Fernando Martins'in ise futbol sorumlusu Nuri Şahin'in görev vermesi halinde sahada olması bekleniyor. Arabam.com Konyaspor'da ise kale yeniden Boşnak eldiven İbrahim Şehiç'e teslim edilecek. İlhan Palut yönetiminde başarılı bir grafik çizen Konyaspor'da hedef 3 puan alıp, zirvedeki yerini korumak. Antalyaspor ise genç futbol sorumlusu Nuri Şahin, çıktığı 43 maçta, 20 galibiyet, 10 beraberlik ve 13 yenilgi ile sahadan ayrıldı.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri