KONYASPOR'DA HEDEF; 3 PUAN

Pazar günü deplasmanda Osmanlıspor ile sezonun en zorlu 90'ına çıkacak olan Atiker Konyaspor'da deyim yerindeyse seferberlik ilan edildi. Başkan Yardımcısı Mehmet Günbaş, Ya kazanacağız ya da kazanacağız” dedi

GÜNBAŞ: OYUNCULAR ÇOK İSTEKLİ

Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı Mehmet Günbaş, hafta sonunda oynayacakları Osmanlıspor maçının sezonun en önemli maçlarından birisi olacağına dikkat çekerek, “bu maçı ya kazanacağız ya da kazanacağız” dedi.

Günbaş, iyi bir hava yakaladıklarını belirterek, şunları söyledi:

“İyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Takımda en ufak bir sıkıntı yok. Maça en konsantre şekilde hazırlanıyoruz. Moralimiz çok iyi ve bunun kesinlikle Osmanlı maçına olumlu şekilde yansıyacağını düşünüyorum. Cezalı Mehdi ve sakatlıkları süren Traore ve Flipoviç dışında eksiğimiz yok. Hocanın işi oldukça zor, çünkü oyuncuların hemen hemeh hepsi hazır ve oynamak istiyorlar. Dolayısıyla oyuncuların bu istekli ve arzulu oluşları bizi umutlandırıyor. Ayrıca da galip gelmemiz gereken bir maç. Bu maçı kazanmak dışında hiçbir şey düşünmüyoruz. Oyuncular da bunun bilinci ile hazırlanıyorlar. Kimsenin kafasında para pul, yat kat, şu bu yok, tek düşünceleri maçı kazanmak. Hoş zaten onlar kazandıkça da yönetim gereğini yapıyor” şeklinde konuştu.

ÇALIŞMALAR YOĞUN SÜRÜYOR

Atiker Konyaspor, bir günlük izin sonrasında Kayacık Tesisleri’nde önceki günü yaptığı antrenmanla Osmanlıspor ile deplasmanda oynayacağı 27.hafta maçının hazırlıklarına yeniden başladı. Kayacık Tesisleri’nde antrenörler Murat Şahin, Çağdaş Atan, Gürsoy Yalçın ve Levent Açıl yönetiminde gerçekleşen antrenmana milli takımlarda bulunan oyuncular katılmadı. Topsuz ısınma ve aerobik parkur çalışması ile başlayan antrenman topa sahip olma çalışması ile devam etti. Antrenman çift kale maçla sona erdi. Çalışmada oyuncuların moralli olması dikkat çekti. Bir günlük iznin ardından çalışmalarını sürdüren Konyaspor'da oyuncuların, idmandaki neşeli halleri dikkat çekti. Ligde son oynana maçta Kayserispor'u 2-0 mağlup ederek nefes alan Konyaspor, gözünü Osmanlı'ya dikti. Ligde kalacaklarına inandığını dile getiren tecrübeli savunmacı Selim Ay, "Bu takım bulunduğu konumu hak etmiyor. Hep beraber el ele vererek bir an önce bulunduğumuz yerden kurtulmak istiyoruz. Moralimiz yerimde. Kayserispor’un ardından Osmanlıspor’u da devirerek çıkışımızı sürdüreceğiz" diyerek iddialı konuştu.

TARAFTARLARDAN ANKARA ÇIKARMASI

Yeşil-beyazlı temsilcimizin pazar günü Ankara’da oynayacağı Osmanlıspor maçına yeşil-beyazlı taraftarlar büyük ilgi gösteriyor. Pazar günü 13.30’da başlayacak maç için ev sahibi kulüp tarafından Konyaspor taraftarına 900 bilet ayrıldı. Bilet satışlarının bugün başlaması bekleniyor. Yeşil-beyazlı taraftar gruplarının istediğiyle biletlerin genel satışa çıkartılmaması ve kulüp tarafından tamamının satın alınması bekleniyor. Alınan biletler kulüp tarafından taraftarlara ücreti karşılığında dağıtılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri