Konyaspor'da hazırlıklar sürüyor

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Torku Konyaspor ligin başlamasına bir hafta kala TSYD kupasında son provasını yaparak lige giriş yapacak

Torku Konyaspor'da lig hazırlıklarının 3. bölümü Tatlıcak tesislerinde devam ediyor. Yeşil-beyazlı takımda ilk hedef; TSYD kupasını kazanmak. Torku Konyaspor’un yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde önceki akşam Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Mesut Bakkal ve antrenörler yönetiminde yaptığı günün ikinci antrenmanı ısınma hareketleriyle başladı. 5'e 2 pas çalışmasıyla devam eden antrenmanda İki gruba ayrılan oyuncular dönüşümlü olarak savunma ve hücum organizasyonları ile şut çalışması gerçekleştirdi. Kartallar, Tatlıcak tesislerinde dün sabah koordinasyon ve pas, akşam ise taktik ağırlıklı biri çalışma daha yaptılar. Tüm oyuncuların katıldığı çalışmada futbolcuların neşeli ve istekli olmaları dikkat çekti. Çalışmada izinden dönen Hleb de yer alırken, CamposDjalma’nın Angola Milli takımında olması nedeniyle gelmediği öğrenildi.

Torku Konyaspor'da üçüncü dönem hazırlıkları çerçevesince 4 hazırlık maçı oynanacak. Bu karşılaşmalardan biri, 1. lig takımlarından Ankaraspor ile oynanacak. Diğer rakip ise henüz belli olmadı. Bu konuda dün bazı görüşmeler yapılacaktı. Programa göre, Kartallar Pazartesi sabah bir çalışma daha yapacaklar ve öğleden sonra Ankara’ya gidecekler. Salı ve Çarşamba günü iki hazırlık maçı yapıldıktan sonra takım Konya’ya dönecek.

TorkuKonayaspor, 23-24 Ağustos tarihlerinde de Ankara’da düzenlenecek TSYD kupası turnuvasında mücadele edecek. Konyaspor ile birlikte Gençlerbirliği, Gaziantepspor ve Erciyesspor’un katılacağı turnuvanın kuraları önümüzdeki günlerde çekilecek. Torku Konyaspor’da hedef; turnuvada birincilik kupasını alarak lig için moral ve güven tazelemek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri