Konyaspor'da Gaziantepspor mesaisi başladı

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Torku Konyapor, 3 günlük iznin ardından bu maçın hazırlıklarına başladı.

Geçtiğimiz hafta kendi evinde Gençlerbirliği’ni tek golle geçerek puanını 9’a çıkaran Torku Konyaspor’da 3 günlük izin sona erdi. Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde toplanan yeşil-beyazlı takım, haftanın ilk çalışmasını teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde gerçekleştirdi. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman tempolu koşu çalışmasıyla devam etti. Yarı sahada top kapma çalışması yapan yeşil-beyazlı futbolcular, açma germe hareketleriyle antrenmanı tamamladı. Torku Konyaspor’da milli takımlarda bulunan ve izinli olan futbolcular antrenmana katılmadı.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, iç sahada galip gelmenin hem taraftarlara, hem Konya halkı, hem de kendileri açısından güzel bir durum olduğunu ifade etti.

Tütüneker, "Deplasmanda puanı hak ettiğimiz maçlar da vardı ama maalesef olmadı. Bu sene her maçı alacağız, her maçı kazanacağız diye bir şey yok. Bu çok zor. Bu lig hakikaten kolay bir lig değil. Sonuçta biz yeni bir takımız. Bu lige yeni adapte oluyoruz. Yedinci haftada kimler bizim arkamızda görüyorsunuz. Kimlerin zorluk çektiğini söylememe gerek yok. Tabi ki, biz bu ligde mutlaka zorluk çekeceğiz. Ayrıca mağlup olduğunuz zaman mağlubiyetlerden de çok şeyler öğrenilebiliyor. Mağlubiyet zaman zaman seni toparlayabiliyor. Dolayısıyla biz de, mağlubiyetlerde toparlandığımızı düşünüyorum” dedi.

Ligin 8. haftasında deplasmanda oynayacakları Gaziantespor maçının zor geçeceğini vurgulayan Tütüneker, “Her maç zor geçiyor. Trabzon, Galatasaray maçı evet hepsi zor. Baktığınız zaman Fenerbahçe maçı da zordu. Galibiyetle tamamladık. Tabi bizim olduğu gibi herkes üzerine koymaya başladı. Mesela Gaziantepspor toparladı. İyi futbol oynuyorlar. Dolayısıyla biz de onlara karşı gardımızı iyi almak zorundayız. Yine deplasmanda olduğumuz bir maç. Ama biz de kesinlikle oraya kapanmaya gitmiyoruz. Galibiyet için gidiyoruz” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri