Konyaspor'da Eskişehirspor hazırlıkları

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tam kadro sürdürüyor
Spor Toto Süper Lig 19. hafta kapanış maçında 31 Ocak Pazartesi günü deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak Konyaspor hazırlıklarını sürdürüyor. Tatlıcak Tevfik Lav Tesislerinde teknik direktör Ziya Doğan gözetimindeki antrenman, Irak Milli Takımı'ndan dönen Basem Abbas'ın da katılımıyla tam kadro yapıldı.
Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanda futbolcular iki gruba ayrılarak pas çalışması yaptı. Sahaya kurulan parkurda çabukluk ve koordinasyon çalışması sonrası çift kale maç ile antrenman sona erdi. Günün ilk çalışmasında Mehmet Sedef takımdan ayrı düz koşu yaparken sakatlık geçiren kaleci Orkun antrenmanı yarıda bıraktı.
Bazı yöneticiler antrenmanı izleyen Konyaspor Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, Eskişehirspor maçından 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi. İkinci yarının ilk maçında iç sahada Bursaspor ile berabere kaldıklarını hatırlatan Karapınar, bu maçta yeni transferlerin takıma yaptığı katkıyı görme fırsatı bulduklarını belirtti.
Karapınar, Bursaspor maçı sonrası takımda olumlu bir hava oluştuğunu dile getirerek, "Eskişehirspor ile oynayacağımız maçtan 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Konyaspor ligde kalacaksa bütün maçlarına 3 puan arzusuyla çıkması gerekir. Coşkulu, kazanma azmi olan bir takım oluşturduğumuzu hissediyoruz. İnşallah Eskişehir'den 3 puanla döneriz. Kaliteli, liglerinde iyi oyun oynayan, geçmişleri başarılı futbolcular transfer ettik. Bu futbolcularında Konyaspor'a yapacağı katkıyı görmemiz gerekir. Yeni transferlerin
eski oyuncularla uyumu, tam bir takım olabilme kabiliyetlerini artırırsak çok daha başarılı bir Konyaspor seyrettireceğiz. Alacağımız puanlar takımımızın hem moralini yükseltecek hem direncini artıracak. İlk 3-4 hafta bizim için çok önemli. Bu maçlardan puan kaybetmeden ayrılırsak ligi farklı yerde bitirme ümidi bizde oluşur" dedi.
Konyaspor Kulüp Başkanı Karapınar, yeni transferleri Robak'ın yanına partner olabilecek teknik bir forvet oyuncusu aradıklarını da sözlerine ekledi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri