Konyaspor’da Erciyes alarmı

Torku Konyaspor’da gözler, Kayseri Erciyesspor maçına çevrildi Yeşil-beyazlı ekip korkulu rüya görmemek için bu maçtan galibiyetle ayrılmanın planlarını yapıyor. Yeşil-beyazlı ekibi bu maçla birlikte zor bir fikstür bekliyor

Spor Toto Süper ligde, son 11 hafta da bir birinden zor maçlara çıkacak olan Torku Konyaspor’da, Cumartesi günü deplasmanda yapılacak Erciyesspor maçının hazırlıkları dün başladı. Antrenmana, Milli takımlara giden Selim Ay, Ömer Ali Şahiner, Gekas, Hleb ve kaleci İtandje katılmadı. Bu futbolcular perşembe günü Konya’ya dönecek.
Tourku Konyaspor’da, Gekas, Mehmet Güven’in tedavileri sürdürülmekte. Kaburgasında çatlak olduğu bildirilen Gekas, teknik adamlar görev vermesi halinde özele bandajla görev yapacak. Ancak, alınan bilgilere göre, Gekas’ın durumunun riske edilmemesinden yana olduğu öğrenildi Selim Ay ise sarı kart cezalısı. Bugün sabah ve öğleden sonra olmak üzere muhtemelen çift antrenman yapacak olan Kartallar, hazırlıkları Cuma günü tamamlayarak Kayseri’ye gidecekler.

LİGDE 11 ZOR HAFTA
Spor Toto Süperi ligde, ikinci yarının 6. haftası da geride kalırken, Torku Konyaspor ile birlikte zirvede ve dipte tüm takımları 11 zor hafta bekliyor. Torku Konyaspor, geride kalan 11 maçın 6’sını deplasmanda, 5’ini ise iç sahada oynayacak. Fikstüre göre Kartallar, bu hafta ligde kalma mücadelesi veren ve son haftaların flaş takımlarından Erciyesspor ile Kayseri’de karşılaşacak. Ardından düşme tehlikesi yaşayan bir diğer takım Gaziantepspor’u konuk edecek olan Kartallar, 26. hafta da Bursa deplasmanına çıkacak ve 27. hafta ise, evinde şampiyon adayı Galatasaray ile zor bir maça çıkacak.
Torku Konyaspor, 27. hafta da, tehlike hattının hemen üzerinde yer alan Antalyaspor ile deplasmanda oynadıktan sonra 28. hafta Beşiktaş’ı konuk edecek. Yeşili-beyazlılar daha sonra Rizespor, Karabükspor ve Eskişehirspor ile deplasmanda düşme tehlikesi olan Akhisar Belediye Gençlik ve son sırada yer alan Kayserispor ile de iç sahada karşı karşıya gelecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri