Konyaspor’da Demba Ba sesleri

Demba Ba'nın yeni adresi Atiker Konyaspor oluyor. Yeşil-beyazlılar, Senegalli oyuncu sezon sonuna kadar kiralamak için girişimlere başladı.

Adı Atiker Konyaspor ile anılan Demba Ba Beşiktaş’a imza atacak. Beşiktaş Demba Ba için ilginç alternatifler düşünüyor.   Beşiktaş bonservisini bedelsiz alma sözü veren Demba Ba, ilişik kesme belgelerini Beşiktaş’a yolladı. Senegalli yıldız 2.5 yıllık mukavele isterken, Beşiktaş 1.5 yılda ısrarlı. Anlaşma sağlanırsa imzalar atılacak.

VAGNER LOVE KARŞILIĞINDA ALANYA’YA KİRALANMASI KONUŞULUYOR

Beşiktaş'ın Demba Ba'yı transfer edip Vagner Love karşılığında Alanyaspor'a kiralayacağı iddia ediliyor.  Siyah-beyazlı yönetim  oyuncuya 1.5 yıllık imza attırıp yarım sezon Alanya’ya kiralamak istiyor.

ATİKER KONYASPOR İÇİN DE AYNI FORMÜL KONUŞULUYOR

Golcü oyuncu arayışlarında Rodellaga’dan olumlu cevap alamayan Atiker Konyaspor’un Demba Ba ile görüştüğü Ancak oyuncunun Beşiktaş’ta oynamak istemesi nedeniyle  Alanya’ya uygulanması planlanan 6 aylık kiralama düşüncesinin Konyaspor içinde düşünüldüğü ifade edildi. Konyaspor Demba Ba ve Beşiktaşlı yöneticiler ile görüşmeyi sürdürüyor. Beşiktaş’ın Vagner Love’u transfer etmesi halinde Demba Ba’nın da Konyaspor’a geleceği ifade ediliyor.

merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri