Konyaspor'da buruk sevniç

Akhisar deplasmanından 1 puanla dönen Torku Konyaspor'da kaybedilen 2 puanın üzüntüsü yaşanıyor. Kartal, Manisa'da 2 puanın yanısıra cezalı duruma düşenTolga'yı da kaybetti

Torku Konyaspor’da buruk sevinç. Kupa maçı hazırlıkları ara verilmeden dün yapılan antrenmanla başladı. Tolga sarı kart cezalısı. Süper ligde, 11. haftanın açılış maçında Cuma akşamı Manisa deplasmanında Akhisar ile karşı karşıya gelen Kartallar, üst sıralarda yer alan rakibiyle golsüz berabere kalarak ikinci deplasman puanını aldı. Deplasman şanssızlığını Akhisar karşısında da kıramayan ve uzun süre 10 kişi oynayan rakibini yenemeyerek galibiyeti kaçıran Torku Konyaspor’da alınan 1 puan teselli oldu.

Yeşil-beyazlılar, Manisa’da 2 puan kaybetmenin yanı sıra, 4. sarı kartını görerek cezalı duruma düşen Tolga ile birde fire verdi. Tolga, kupada sarı kart uygulaması ayrı olduğu için ligin 12. haftasında, Cumartesi günü iç sahada Mersin idmanyurdu ile oynanacak maçta forma giyemeyecek. Sakatlığı nedeniyle Manisa’da oynayamayan Mehmet Güven’in tedavisi de sürüyor. Ayrıca sarı kart cezasını tamamlayan Ali Çamdalı takımdaki yerini alabilecek.

Akhisar maçının ardından gece karayoluyla Konya’ya dönen Torku Konyaspor’da, çalışmalara dün öğleden sonra gerçekleştirilen yenileme antrenmanıyla ara verilmeden başlandı. Kartallar, Ziraat Türkiye kupasında Salı günü Giresunspor ile gruptaki ilik maçını oynayacak. Ardından Mersin idmanyurdu maçının hazırlıkları devam edecek.

AKSOY: KAZANABİLİRDİK

Torku Konyaspor futbol şube sorumlusu Selçuk Aksoy, deplasmandan alınan bir puanın küçümsemedeklerini, ancak 10 kişi kalmış bir takım karşısında da galibiyeti kaçırdıklarını söyledi. Aksoy, ev sahibi takımın da son dakikalarda yakaladığı fırsatlardan yararlanamadığını, dolayısıyla Akhisar takımının da galibiyete yaklaştığı anların olduğuna dikkat çekti. Aksoy, “Futbol adına, pozisyona girme adına zenginliklerle dolu bir 90 dakikada oynandı. Özellikle biz rakip kaleye zorlanmadan gitmemize rağmen, son vuruşlar istediğimiz olmadı. Maçta direklerden dönen toplar vardı, kalecilerin çıkardığı pozisyonlar vardı. Bir bakıma direkler ve kaleciler maçın skorunu tayın etti diyebiliriz. Bu maçı unuttuk, şimdi önümüzdeki Mersin maçına hazırlanacağız” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri