Konyaspor'da Bülent Korkmaz ile yola devam

Konyaspor’da teknik direktör Bülent Korkmaz, göreve devam etmesi için başkan Hilmi Kulluk’un başkanlığını sürdürme şartını ortaya atmıştı.

Yeşil-beyazlı ekipte bugün yapılacak seçimli genel kurulunda mevcut başkan Hilmi Kulluk’un tekrar aday olması ve delege avantajını elinde bulundurması nedeniyle Kulluk’un tekrar başkan olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Konyaspor’da Hilmi Kulluk dönemi devam ettiği takdirde Bülent Korkmaz’ın teknik patronluğu da devam edecek.

Bülent Korkmaz, daha önce yaptığı açıklamanın ve kararının arkasında durduğunu belirterek, ‘Ayrılık düşüncem hala aynı, 7 Ağustos’taki kongrede her şeyi göreceğiz. Sayın başkan devam etmezse yokum.’ ifadelerini kullandı.

Tecrübeli teknik adam yeşil-beyazlı ekibin başında çıktığı 13 lig maçında, 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Yeşil beyazlılar özellikle ligin bitime yakın şampiyonluğun iki adayı Medipol Başakşehir ve Trabzonspor'u yenerek ligde kalmayı başardı. Konyaspor topladığı 36 puanla ligi 13. sırada tamamladı.

SPOR SERVİSİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (8)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri