Konyaspor’da Brezilya rüzgarı

Konyaspor’un başarılı sol beki Guilherme Sitya preformansı ile istatistikleri alt üst etti. Brezilyalı oyuncu başarısı ile yeşil-beyazlı kulübe ve Süper Lig’e damga vurdu

Arabam.com Konyaspor’un başarılı sol beki Guilherme Sitya preformansı ile istatistikleri alt üst etti. Brezilyalı oyuncu başarısı ile yeşil-beyazlı kulübe ve Süper Lig’e damga vurdu. Geride kalan 33. haftada Süper Ligde en fazla süre olan oyuncu olarak zirvede yer alan Sitya 2 bin 700 dakika sahada kaldı. Tüm maçlara ilk 11’de başlayan Brezilyalı sol bek 90 dakika sahada kalmayı başardı. Guilherme Sitya’nın başarısı bununla da bitmiyor. Konyaspor’un 33 yaşındaki oyuncusu bir başka istatistiktede de Süper Lig’in zirvesinde yer alıyor. Sitya 7 asist 2 gollük katkısı ile takımına en fazla gol katkısı yapan defans oyuncusu unvanını da elinde bulunduruyor. Brezilyalı oyuncu bu anlamda Süper Lig ve Konyaspor’a damga vuran isim oldu.

SON ASİSTLER SONER DİKMEN’E

Brezilyalı oyuncunun son iki maçtaki asistleri Konyaspor’un başarılı orta saha oyunucusu Soner Dikmen’e oldu. Trabzonspor maçında Soner’e güzel bir kafa gola ttıran Sitya Kayserispor maçınının 54. dakikasında sol kanattan getirdiği topu yerden ceza sahasında bulunan Soner Dikmen’e çıkardı. Soner Dikmen güzel bir vuruşla takımına beraberlik golünü kaydetti.

Guilherme ve Soner ikilisi Trabzonspor karşısında gelen galibiyet golündede ortaklık yaptı. İç sahada oynanan ve 1-1 devam eden maçın 85. dakikasında Guilherme’nin müthiş ortasına arka direkte iyi yükselen Soner Dikmen takımına galibiyeti getiren golü kaydetti.

SPOR SERVİSİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri