Konyaspor'da başkan temkini elden bırakmıyor

Tümosan Konyaspor Süper Lig’in 37. haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip bu sezon kümede kalma adına zorlu bir yarışın içerisinde yer aldı.

Fenerbahçe beraberliği ve Samsun galibiyetiyle 4 puan alan Konya’da Başkan Korkmaz, Kayseri maçıyla ligde kalmak istediklerini söyledi. Fenerbahçe karşısında alınan 1 puan ve ardından Samsunspor karşısında elde edilen 3 puanla motivasyonu yükselen Konyaspor, Kayserispor maçına odaklandı. Anadolu Kartalı, teknik direktör Ali Çamdalı yönetiminde ligde kalma hedefine adım adım ilerliyor. Taraftarının büyük desteğini arkasına alan yeşil-beyazlılar, sezon sonuna kadar aynı desteği sürdürmelerini bekliyor.
Kayseri'de de kazanarak ligde kalmayı garantilemek isteyen Konyaspor'da Başkan Ömer Korkmaz, "Kayserispor maçına da aynı hassasiyet ve ciddiyetle hazırlanıp, puanlar peşinde koşacağız. Her şey bitene kadar camiada, takımda ve taraftarda kopma olmadan, rehavete kapılmadan bu işi bitirmek istiyoruz. Bu ligde sorunsuz bir şekilde ilerlemek ve başarı elde etmek istiyoruz" dedi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri