Konyaspor'da başak taktiği

Dünkü idmanda basın ve taraftarlara kapanan yeşil-beyazlılar taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Bugün de taktik çalışacak olan Konyaspor’da hazırlıklar Cumartesi günü tamamlanacak

Torku Konyaspor’da Başakşehir maçı hazırlıkları taktik antrenmanlarla devam ediyor. Çalışmalar yarın sona erecek. Ligin 26. haftasında, Pazar günü kendisi gibi üçüncülük mücadelesi veren Başakşehir ile karşılaşacak olan Torku Konyaspor’da hazırlıklar 3 puan parolasıyla sürüyor. Kartalların önceki akşam saatlerde yapılan antrenmanına hasta olan Nejc Skubic  katılmazken, tedavisi devam eden Barry Douglas ise salonda çalıştı. Dün basın ve taraftarlara kapanan yeşil-beyazlılar taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Bugün de taktik çalışacak olan Konyaspor’da hazırlıklar Cumartesi günü tamamlanacak.

Torku Konyaspor’da, lig üçüncülüğü için önem taşıyan Başakşehir maçı öncesi eksik yok. Sakatlığı geçen ve takımla birlikte çalışmalara katılan Traore teknik adamlar görev vermesi halinde Pazar günü takımdaki yerini alacak. Takımda kart cezalısı yok. Moral süper. Camia; yönetici, teknik adam ve futbolcusuyla galibiyette birleşti. Torku Konyaspor, Pazar günü taraftarlarının desteğiyle Başakşehir’i yenmeleri halinde, ligde üçüncülük mücadelesi veren rakibiyle aradaki puan farkını 9’a çıkartarak biraz daha rahatlayacak.

Torku Konyaspor ile Başakmşehir arasında yapılacak maçın biletlerinin satışına devam ediliyor. Tüm Passolig satış kanallarından ve stad gişelerinden satılan biletlerin fiyatları  10 ile 100 TL arasında değişiyor. Konuk takım bilet ücretleri ise 30 TL olarak açıklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri