Konyaspor’da Antalya günleri başladı

Atiker Konyaspor'da Antalya kampı başlarken ilk çalışmaya takımdan ayrılacak isimler katılmadı. İlk çalışmada 13 oyuncu yer aldı

Atiker Konyaspor’da Trabzonspor ile 27 Aralık Çarşamba günü oynanan ve 1-0 kazanılan ZTK son 16 turu 1.maçının ardından oyunculara verilen 6 günlük izin sona erdi ve devre arası kampı Antalya Belek’te başladı. Teknik Direktör Mehmet Özdilek ve yardımcı antrenörler gözetiminde gerçekleşen  ilk antrenmana kaleciler Serkan ve Patrik’in yanı sıra Petar Filipovic, Nejc Skubic, Moryke Fofana, Mehdi Bourabia, Deni Milosevic, Jens Jonsson ile Kadir Kaan Özdemir, Savaş Polat ve İsmail Güven katılmadı. 13 oyuncunun katılımıyla ve büyük bir bölümü yağmur altında yapılan antrenman 3 set üzerinden koşu ve açma-germe hareketleri ile sona erdi.

DÜN TAM KADRO ÇALIŞTI

Atiker Konyaspor, dün günü sabah yapılan tek antrenmanla değerlendirdi. Teknik Direktör Mehmet Özdilek ve yardımcı antrenörler gözetiminde gerçekleşen antrenmanda tedavilerine devam edilen Amir Hadziahmetovic ve Wilfred Moke takımdan ayrı fizyoterapistler eşliğinde, sabah çalışmasına katılan Nejc Skubic ve Jens Jonsson ise Performans Antrenör Yardımcısı Ertekin Uluer gözetiminde çalıştı.

Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman top kapma ve pas çalışması ile devam etti. Kaleci Serkan Kırıntılı, Abdülaziz Demircan, Patrik Ulf Calgren ve Enes Akgün’ün Antrenörü Zafer Öger yönetiminde ayrı çalıştığı antrenman koşu ve açma-germe hareketleri ile sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri