Konyaspor’da 6 oyuncu tüm maçlarda forma giydi

Konyaspor’dageride kalan 8 maçta en fazla forma giyen oyuncular İbrahim Sehic, Abdülkerim Bardakçı, Ahmet Çalık, Sitya, Skubic ve Amir Hadziahmetovic oldu.

Konyaspor’dageride kalan 8 maçta en fazla forma giyen oyuncular İbrahim Sehic, Abdülkerim Bardakçı, Ahmet Çalık, Sitya, Skubic ve Amir Hadziahmetovic oldu. Bu oyuncular yeşil-beyazlı ekibin Süper Lig'de oynadığı 8 resmi maçın tamamında forma giyerek takımın vazgeçilmezleri olarak dikkati çekti.

Konyaspor'da teknik direktör İlhan Palut, kadro istikrarını sağlama adına geride kalan 8 haftada çok fazla rotasyona gitmedi. Yeşil-beyazlı ekip, genel olarak aynı 11'ler ile sahaya çıktı

İttifak Holding Konyaspor'da geride kalan 8 haftada, takımdan ayrılan Erdon Daci haricinde mevcut kadroda 18 oyuncu şans buldu. Teknik direktör İlhan Palut, istikrarı sağlama adına kadrolarda çok fazla oynama yapmadı ve genel olarak benzer 11'leri sahaya sürdü. Yeşil-beyazlı ekipte, kale, savunma ve ön libero mevkisinde hiç değişiklik yapılmadı. Anadolu Kartalı'nda Boşnak kaleci İbrahim Sehic ile birlikte Nejc Skubic, Ahmet Çalık, Abdülkerim Bardakcı, Guilherme Sitya, Soner Dikmen ve Amir Hadziahmetovic, 8 mücadeleye de ilk 11'de başladı. Ayrıca 10 numara mevkisindeki Arnavut oyuncu Endri Çekiçi de yine geride kalan 8 karşılaşmaya da ilk 11'de başladı. Serdar Gürler, Amar Rahmanovic ve Sokol Cikallaeshi de tüm karşılaşmalarda ilk 11'de olmasa da şans bulan isimlerden oldu. Giresunspor maçını hasta olduğu için kaçıran Zymer Bytyqi de diğer 7 maça ilk 11'de çıktı. Temsilcimizde geride kalan süreçte Adil Demirbağ, Barış Yardımcı, Oğulcan Ülgün, Konrad Michalak, Paul Jose Mpoku ve Ahmed Hassan da yeşil-beyazlı formayı giyen isimlerden oldu. Belçika ligine giden Erdon Daci de ayrılmadan önce Adana Demirspor ile deplasmanda oynanan karşılaşmada forma giymişti. Yedek kalecilerle beraber A takım kadrosunda yer alan Marin Anicic, Alper Uludağ, Nafican Yardımcı, Musa Çağıran, Ahmet Karademir, Ekrem Kayılıbal ve Adem Kravets, şu ana kadar süre alamayan isimler olarak göze çarpıyor.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri