Konyaspor'da 3 Boşnak oldu

Yeni sezona güçlü bir kadro ile girmenin hesaplarını yapan Atiker Konyaspor, son olarak Standard Liege'den transfer ettiği Deni Milosevic ile birlikte kadrosundaki Boşnak oyuncu sayısını üçe yükseltti

SON BOŞNAK DENİ MİLOSEVİC

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan temsilcimiz Atiker Konyaspor, geleceğe yatırım yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Riad Bajic, Emre Can Atilla, Amir Hadziahmetovic gibi isimleri kadrosuna katan Atiker Konyaspor, bu sezonda transfer politikasından şaşmadı. Transfer sezonuna hızlı giren temsilcimiz Atiker Konyaspor, 25 yaşında ki Abdülaziz Demircan ile 21 yaşındaki Boşnak futbolcu Deni Milosevic'i transfer etti. Atiker Konyaspor, kadrosuna kattığı son isim olan Deni Milosevic ile birlikte üçüncü Boşnak futbolcuyu kadrosuna dahil etti. Genç isimleri kadrosuna transfer eden Atiker Konyaspor, ilerleyen dönemlerde bu futbolculardan önemli katkılar almayı hedefliyor.

AMİR İLE BAJİC ETKİLİ OLDU

Geçtiğimiz sezon iki genç Boşnak oyuncu alan  temsilcimiz Atiker Konyaspor bu transferleri ile geleceğe yatırım yapıyor. 2016-2017 sezonu öncesi yaz transfer döneminde kadrosuna son olarak dahil ettiği Deni Milosevic ile birlikte Atiker Konyaspor kadrosunda ki Boşnak oyuncu sayısını üçe yükseltti. Bosna Hersek U-21 Milli Takımı'nda da forma giyen Deni Milosevic'in Atiker Konyaspor'a  gelmesinde Bosna Hersek U-21 Milli Takımı'nda ki arkadaşlarından olan ve Atiker Konyaspor'da forma giyen Amir Hadziahmetovic ile birlikte Riad Bajic'in büyük katkısı oldu.

GELECEĞİ OLUŞTURUYOR

Devre arasında istediği süpriz isimlerin takıma büyük katkı sağlaması ile birlikte yaz transfer döneminde transfer konusunda ipleri eline alan teknik direktör Aykut Kocaman, Atiker Konyaspor'un geleceğini oluşturmaya devam ediyor. Atiker Konyaspor, geçtiğimiz yaz transfer döneminde Emre Can Atilla, devre arasında Amir Hadziahmetovic'i ve yaz transfer döneminde son olarak Deni Milosevic'i transfer etti. Bütçeyi sarsmayacak ama takıma fayda sağlayacak isimleri ince eleyip sık dokuyarak bulmaya çalışan Aykut Kocaman, Atiker Konyaspor'da uzun yıllar boyu oynayacak kadronun planlarını yapmaya devam ediyor. Aykut Kocaman, 2-3 yıl içerisinde genç oyuncuların Atiker Konyaspor'a büyük katkı sağlamasını bekliyor. Atiker Konyaspor'un yaz transfer döneminde transfer yapacağı diğer mevkiiler için yine gençlere yönelmesi bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri