Konyaspor'a zirve yakıştı

BAYDAR: Yakaladığımız çıkışı devam ettireceğimize inancımız tam. Bu önemli galibiyette emeği geçen teknik heyet ve oyuncularımızı kutluyoruz. Beşiktaş maçı gerçekten önemli bir maç

HERKESİN YÜZÜ GÜLÜYOR

Spor Toto Spor Lig'de zirve yürüyüşünü sürdüren Torku Konyaspor'da yüzler gülüyor.  Takımın ligdeki yükselişini Mersin İdmanyurdu deplasmanından önemli bir galibiyetle ayrılarak sürdürdüğünü ifade eden Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, rakiplerin puan kayıplarıyla lig sıralamasında 3.basamağa yükselen Konyaspor’un Beşiktaş kupa ve Trabzonspor lig maçlarından da galibiyetlerle ayrılacağına inandığını söyledi.

BİZİM İÇİN GÜZEL OLDU

Baydar, zorlu Mersin deplasmanında temsilcimizin genel anlamda oyunun kontrolünü elinde tuttuğunu belirterek, “Zor olacağının farkındaydık. Rakibin erken bir sürede 10 kişi kalmasıyla işimizin kolay olduğunu düşünen herkes yanıldı. Çünkü artık son şanslarıydı. Takımımız ikinci yarı ile birlikte kontrolü tamamen eline aldı ve peş peşe gelen gollerle kazanan taraf oldu. Bu önemli galibiyette emeği geçen teknik heyet ve oyuncularımızı kutluyoruz. Mersin İdmanyurdu galibiyeti sadece 3 puan değerinde değildi. Çünkü rakiplerimizin de puan kayıpları yaşamalarının ardından Konyaspor’umuz puan sıralamasında 3.basamağa yerleşti. Kulüp tarihimizin en başarılı günlerine her geçen hafta yenileri ekleniyor. İnşallah yakalanan bu çıkış kalan haftalarda da devam eder ve takımımız sezonu en iyi yerde tamamlar. Buna inanıyoruz” dedi.

AVANTAJI KORUYACAĞIZ

Yeşil-beyazlı takımın 2-1 kazandığı Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçının rövanşında Perşembe günü Beşiktaş’ı konuk edeceklerini söyleyen Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, “İlk maçtaki avantajımızı koruyarak ikinci maçta iyi bir skor alıp turu geçen taraf olmak istiyoruz. Bizim için gerçekten önemli bir maç. Taraftarlarımız bu maça büyük ilgi gösterdiler ve çıkan biletleri 1 hafta gibi kısa bir süre tükettiler. Konya Perşembe günü tarihi bir maça daha tanıklık edecek. Yaşanacak güzellikleri turu geçerek pekiştirmek istiyoruz” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri