Konyaspor'a süper forvet

İsmi ve kulübü açıklanmayan Avrupa'da top koşturan, ancak kulübü ile ismi açıklanmayan bir forvet oyuncusunun işini bitirmeye çalışan yöneticiler, Torje konusun da bu hafta çözüleceğini bildirdiler

Yeni sezona güçlü bir kadroyla başlamak için transfer çalışmalarını geceli gündüzlü sürdüren Torku Konyaspor’da hafta sonu sessizlikle geçirildi. Öncelikli olarak sol bek, forvet ve kanat oyuncu alacak olan yeşil-beyazlılarda temastaki oyuncular ve kulüpleriyle görüşmelerden dün de bir netice alınamadı. Bilindiği gibi ekibimizde defansın solu için Erciyesspor’dan Anıl Karaer ve Trabzonspor’dan Alper Uludağ’ın isimleri ön planda tutuluyor. Anıl için Erciyesspor’un fiyat düşürmesi beklenirken, Alper’in ise kiralık olarak kadroya dahil edilmesi için Trabzonspor teknik adamlarının bu oyuncuyla ilgili kararı bekleniyor. Yerli olarak düşünülen bu iki oyuncuda olmazsa sol bek için rota yurt dışına çevrilecek.

Forvet konusunda ise ilgilenen oyuncuların isimleri sır gibi saklanıyor. Sion’un 22 yaşındaki forveti Moussa Konate’nin Konyaspor’a transferinin gündeme geldiği iddialarına yanıt veren yeşil-beyazlıların Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, “Konate gündemimizde kesinlikle yok” dedi. İlgilendikleri isimlerin şuan için kamuoyunun gündemine gelmediğini belirten Aksoy, yakın zamanda forvet transferini de tamamlayacaklarına inandığını söyledi. Öte yandan taraftarın transferini büyük merakla beklediği Torje transferinde ise son sözün Romen futbolcunun kulübü Udinese’de olduğu belirtilirken, Torje’nin yeniden Konyaspor forması giymek için uğraştığı ve kulübün çıkarttığı sıkıntıların aşılması halinde transferin gerçekleşeceği bildirildi.

ERZURUM KAMPI İYİ GİDİYOR

Yeni sezon hazırlıklarına geçtiğimiz hafta Erzurum’da yaptığı ilk etap kampıyla start veren Torku Konyaspor’da çalışmalar günde yapılan çift idmanla sürüyor. Yeşil-beyazlılar, 8 Temmuz'da Erzurum'da başlayan birinci etap kamp hazırlıklarında 4.günü Cumartesi akşam saatlerinde Erzurum Büyükşehir Belediyesi Yüksek İrtifa Kamp Merkezi Tesisleri'nde yaptığı antrenmanı ile geride bıraktı. Teknik direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler gözetiminde gerçekleştirilen antrenman CORE ve fitness olmak üzere iki grupta yapılan çalışma ile başladı. Oyuncular daha sonra saha çalışmasına geçti. Pas çalışması ile başlayan antrenman, saha içerisine kurulan parkurlarda yapılan çabukluk ve dayanıklılık çalışması ile devam etti. Yaklaşık 2 saat 40 dakika süren antrenman çift kale maç ve açma-germe hareketleri ile sona erdi. Yeşil-beyazlılar dün ise güne sabah yapılan antrenmanla başladı. Koşu ve çabukluk-koordinasyon çalışması ile başlayan antrenman gruplar halinde oynanan ayak tenisi ile sona erdi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri