Konyaspor'a selam durun

Atakaş Hatayspor'u 1-0 yenerek üst üste 4. galibiyetini alan Arabam.com Konyaspor, puanını 14'e çıkardı ve liderliğe yükseldi. Haftayı lider kapatan yeşil-beyazlı ekibin sosyal medya hesabından, "ANADOLU’NUN HÜKÜMDARI!" paylaşımını yaptı.

Atakaş Hatayspor'u 1-0 yenerek üst üste 4. galibiyetini alan Arabam.com Konyaspor, puanını 14'e çıkardı ve liderliğe yükseldi. Haftayı lider kapatan yeşil-beyazlı ekibin sosyal medya hesabından, "ANADOLU’NUN HÜKÜMDARI!" paylaşımını yaptı.

 Spor Toto Süper Lig'de 6. hafta geride kalırken Arabam.com Konyaspor 14 puanla 6. haftayı zirvede tamamladı.Yeşil-beyazlı ekip ligin ilk iki haftasında MKE Anlaragücü ve Başakşehir ile 0-0 berabere kaldı. Ligin 3. haftasında İstanbulspor'u 4-0 mağlup eden İlhan Palut'un Konyaspor'u son 3 haftada Fenerbahçe, Giresunspor ve Hatayspor'u tek golle mağlup etmeyi başarıp 14 puanla liderlik koltuğuna yükseldi. Yeşil-beyazlı takım ligde 6 hafta sonunda kalesinde henüz gol görmedi. 
Konyaspor Ligin 7. haftasında  Galatasaray deplasmanında 3 puan arayacak.

TARİHTE YENİ BİR İLK 

Son yıllarda büyük tarihi başarılara imza atan Konyaspor bu sezonda da yeni bir ilke imza attı. 
Atakaş Hatayspor'u 1-0 yenerek üst üste 4. galibiyetini alan Arabam.com Konyaspor, puanını 14'e çıkardı ve liderliğe yükseldi. Bu başarı Konyaspor tarihine bir ilk olarak geçti.Haftayı lider kapatan yeşil-beyazlı ekibin sosyal medya hesabından, "ANADOLU’NUN HÜKÜMDARI!" paylaşımını yaptı. 

GOL YEMEYEN İKİ TAKIM ZİRVEDE 

Spor Toto Süper Lig'de 6. hafta geride kalırken Arabam.com Konyaspor ve Medipol Başakşehir ligde kalesinde gol görmeyen iki ekip olarak öne çıktı. Konyaspor 14 puanla zirvede yer alırken, 1 maç eksiği olan Başakşehir ise 13 puanla ikinci sırada bulunuyor. Süper Lig'de geride kalan 6 haftada Arabam.com Konyaspor ve Medipol Başakşehir, kalelerini gole kapattı.Medipol Başakşehir ligin açılışında Kasımpaşa'yı 4-0 mağlup ederken 2. haftada Konyaspor ile 0-0 berabere kaldı.Kayserispor ve Alanyaspor'u 2-0 ile geçen Emre Belözoğlu'nun öğrencileridün de Beşiktaş'ı Vodafone Park'ta tek golle mağlup ederek geride kalan 6 haftada 13 puan toplamayı başardı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (10)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri