Konyaspor’a kutlama mesajları yağdı

Samsunda lig şampiyonu Beşiktaş’ı yenerek Süper Kupayı kazanan Atiker Konyaspor’a tebrik mesajları yağdı. Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere birçok isim yeşil-beyazlı ekibin bu başarısını yayımladığı mesajla kutladı

Süper Kupa Şampiyonu Atiker Konyaspor’a kutluma mesajı yağıyor. Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere birçok isim yeşil-beyazlı ekibin bu başarısını yayımladığı mesajla kutladı 

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atiker Konyaspor'u kutladı

Süper Kupa finalinde Beşiktaş'ı Samsun'da 2-1 yenerek kupayı müzesine götüren Atiker Konyaspor'u Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da tebrik etti.

Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "2017 Turkcell Süper Kupa'yı kazanan Atiker Atiker Konyaspor'u ve tüm taraftarlarını tebrik ediyorum" dedi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TAHİR AKYÜREK 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Süper Lig’in son şampiyonu Beşiktaş’ı 2-1 yenerek Süper Kupa’yı kazanan Konyaspor’u tebrik ederek, tarihi başarıda emeği geçen bütün futbolculara, teknik heyete, yönetime ve taraftarlara teşekkür etti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Süper Kupa’yı kazanarak Konya’ya ilkleri yaşatmaya devam eden Konyaspor’u tebrik etti.

Bir sezonda iki kupa birden kazanan Konyaspor’un alt yapı ve üst yapı tesisleri, dünyanın en güzel stadyumlarından birisi ile hakkını da vererek geçtiğimiz yıl Avrupa takımı sıfatını kazandığını belirten Başkan Akyürek, “Bu yıl önce Türkiye Kupası’nı kazanarak Beşiktaş ile birlikte ön eleme oynamadan Avrupa kupalarına katılmaya hak kazanan Konyaspor’umuz dün de Samsun’daki taraftarlarımızın coşkusu, futbolcularımızın inancı ile ligin son şampiyonunu güzel bir oyun sonunda yenip Süper Kupa’yı kazanarak Konya’ya muhteşem bir gece yaşattı. Şimdi Konyalılar olarak Avrupa kupalarında ve ligde Konyaspor’umuzu daha fazla destekleyelim, kombinelerimizi alalım, kulübümüzü güçlendirmeye devam edelim. Tekrar tüm futbolcularımızı, teknik heyeti, yönetimi ve taraftarları tebrik ediyorum” dedi.

SELÇUKLU BELEDİYE BAŞKANI UĞUR İBRAHİM ALTAY

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Süper Kupayı kazanan Atiker Konyaspor’u tebrik etti.

Başkan Altay, “Konya’ya ve Anadolu’ya büyük bir sevinç yaşatan Atiker Konyasporlu futbolcular ve teknik heyete teşekkür eden Başkan Altay, “Bu yıl onbirincisi gerçekleştirilen Turkcell Süper Kupa finalinde Beşiktaş'ı 2-1'lik skorla mağlup ederek Süper Kupayı kazanan Atiker Konyasporumuzu kutluyorum. Konya’ya, Türkiye Kupasının ardından Süper Kupayı da getirerek hemşehrilerimize ilkleri yaşatan Atiker Konyaspor futbolcularını, teknik ekip ve yöneticilerini tebrik ediyorum” dedi.

SAADET’TEN KONYASPOR’A TEBRİK

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Beşiktaş’ı 2-1 yenerek Süper Kupa’yı kazanan Atiker Konyaspor’u tebrik etti. Karamollaoğlu yayınladığı mesajında, “Süper Kupayı kazanan Anadolu Kartalı Konyaspor'umuzu ve taraftarlarını tebrik ediyorum” dedi.

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Av. Hasan Hüseyin Uyar da yayınladığı mesaj ile Konyaspor Kulübü’nü ve taraftarını kutladı. Konyaspor Kulübü’nün kazandığı kupalar ve elde ettiği başarılar ile Konya’ya ilkleri yaşattığını belirten Uyar, “Süper Kupa finalinde Beşiktaş’ı mağlup ederek Süper Kupayı kazanan Konyaspor, Anadolu’nun kartalı olduğunu bir kez daha göstermiştir. Her zaman örnek olarak gösterilen Konyaspor taraftarı da övgüyü hak etmiştir. Konyaspor kulübünü, camiasını ve bütün Konya’yı bu başarıdan dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri