Konyaspor’a inanıyoruz

Konyaspor Kulüp Başkanı Karapınar ve yönetim kurulu üyeleri Sanayi Odasını ziyaret etti. Oda Başkanı Büyükhelvacıgil, Konyaspora inandıklarını ve hep birlikte yeniden Süper Lige çıkacaklarını söyledi

Konyaspor Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Konya Sanayi Odası (KSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil’i makamında ziyaret etti. Ziyarette kulüp ile ilgili kendisine bilgi verilen Büyükhelvacıgil, Konyaspor’u yeniden Turkcell Süper Lig’de görmek istediklerini ifade ederek destek noktasında ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi. Konya Sanayi Odası’nda gerçekleşen ziyarete Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, Başkan Yardımcısı ve Transfer-Futbol Komitesi Üyesi Ekrem Coşkun ile Kamu Kurumları ile İlişkilerden Sorumlu As Başkan Celalettin Yılmaz katıldı.

Konya’nın sanayileşmede Türkiye’nin önde gelen illerinden olduğunu ve birinci ligde yer aldığını, kendilerinin tek düşüncesinin Konyaspor’u yeniden Turkcell Süper Lig’e taşıyarak bunu sporda da gerçekleştirmek olduğunu ifade eden Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, “Konyaspor Yönetimine geldiğimiz günden bu yana takımımızı yeniden nasıl TSL’e çıkartırız düşüncesiyle hareket ediyoruz. Tüm Konya’yı kucaklayan, birlik-beraberlik içerisinde hareket eden bir ekibe sahibiz. Geçmişte yaşanan hataları el birliğiyle geride bırakıp Konyaspor’un sağlam temellere oturması için çalışan yönetimimize başta sayın Valimiz Aydın Nezih Doğan, Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek olmak üzere büyüklerimizin verdiği destek bizleri fazlasıyla memnun ediyor. Konya kenetlendiği zaman neler yapabileceğini geçmiş yıllarda sporda ve diğer alanlarda gösterdi. Bunu bu sene sporda tekrar yaşamak ve Konyaspor’u hak ettiği Turkcell Süper Lig’e taşımak. Konyalı sanayicilerimizin sizin önderliğinizde bizi yalnız bırakmayacaklarına ve desteklerini esirgemeyeceklerine inanıyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden KSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, “Konyaspor’u birlik ve beraberlik içinde tekrar Turkcell Süper Lig’e çıkartacağımıza inanıyoruz. Konyalı sanayiciler olarak gücümüz yettiğince, imkanlarımız elverdiği ölçüde desteğimizi sürdüreceğiz. Konyaspor tüm Konya’nın takımı. Biz de destek noktasında elimizden geleni yapacağız. Önümüzdeki ligde Süper ligde göreceğimize inandığımız Konyaspor Bank Asya 1. Lig’de misafir olarak bulunuyor” diye konuştu. Ziyarette Karapınar, Başkan Büyükhelvacıgil’e isminin yazılı olduğu 42 numaralı Konyaspor forması, atkı ve bayrak hediye etti.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri