Konyaspor’a herkes destek olmalı

TSYD Konya şubesi yöneticilerinin yaptığı ziyarette konuşan Başkan Bahattin Karapınar, herkesin eleştirisine açık olduklarını, Konyaspor’un kapısının herkese açık olduğunu belirtti ve desteklerin artarak devam etmesini istedi..
Konyaspor’da geçtiğimiz dönemlerde görev yapan yönetici arkadaşlarına teşekkür eden ve “tüm yönetici arkadaşlarımızla birlikte çalışmak isterdik. Ancak, bu gerçekleşmedi.. Ne yazık ki, bunun sonucunda istenmeyerek de olsa gruplaşmalar oldu. Ama Konya, Konyaspor’unu başarısı içini kenetlenmeli” diyen başkan Karapınar, transferi de ene az hatayla bitirmek istediklerini sözlerine ekledi..

ÇINAR: ORTAK PAYDA KONYASPOR

TSYD yönetim kurulunun ziyaretinde Başkan Bahattin Karapınar ve yöneticiler Cengiz Yönet, Hasan Kulaksız, Mehmet Orhan, İbrahim Türkmen ve Ali Kaya hazır bulundu. Başkan Karapınar, görev bölümünü de bugün veya yarına yapacaklarını sözlerine ekledi..
Ziyarette Konyaspor'un bu sezon elde ettiği başarıda ve yeniden Süper Lig'e çıkılmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şube Başkanı Recep Çınar, tek amacın Konyaspor’un başarısı olduğunu yineledi. Başkan Çınar açıklamasını şöyle sürdürdü. "Öncelikle yeniden göreve gelmenizden dolayı sizi ve yönetiminizi tebrik ediyorum. Konyaspor ile Konya basını birliktedir. Konyaspor'un başarılı olması adına söylenmesi gerekenleri söyledik, bundan sonrada söylemeye devam edeceğiz. Sizlerle iyi bir çalışma içerisinde olacağımıza inanıyorum. Ortak paydamız, Konyaspor’unu başarısı ve Konya’yı en iyi şekilde temsil etmesidir.."

KARAPINAR: DESTEK BEKLİYORUZ

Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şube yönetimini Zafer'de bulunan kulüp binasında gerçekleşen ziyarette ağırlayan Başkan Karapınar, Konyaspor'un başarısı için herkesin desteğine ihtiyaçları olduğunu ifade etti. Karapınar, "Konya şehir olarak kenetlendiğinde tüm zorlukların üstesinden geleceğini gösterdi. Bunu bu sene tekrarlamamamız için herhangi bir sebep yok" diye konuştu.. TSYD Konya şubesi Başkanı Recep Çınar, başkan yardımcısı Zafer Varol, sayman Sabit Horasan, eski başkanlar ve yönetim kurulu üyesi Orhan Berk ve Cihat Yazıcı’nın hazır bulunduğu ziyarette, her konuda geniş açıklamalar yapan başkan Karapınar, kombine bilet ücretlerinin önümüzdeki hafta içerisinde belirleneceğini ve ilgi beklediklerini açıkladı ve sözlerini şöyle tamamladı.. "Konyaspor'un nasıl bir sıkıntı dönemden geçerek Süper Lig'e yükseldiğini herkes biliyor. O zaman zor bir görev almıştık. Sonuçta bu görevi alnımızın akıyla yerine getirdik. Şimdi Süper Lig'deyiz. Görevimizin daha da zor olduğunu biliyoruz. Süper Lig'de de başarılı olacak bir Konyaspor'un meydana gelmesi için çalışıyoruz. Bu konuda herkesin desteğine ihtiyacımız var. Konya'da nefes alan herkesin tek düşüncesi Konyaspor'un başarılı olmasıdır."

TÜMGENERAL ALAEDDİN ÖRSAL’DAN ZİYARET

Hava Savunma Okulu ve Eğitim Merkez ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Alaeddin Örsal kulübümüzü ziyaret etti. Ziyarette Bank Asya 1.Lig yükselme grubunda şampiyon olarak Süper Lig’e çıkan takımımızı kutlayan Hava Savunma Okulu ve Eğitim Merkez ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Alaeddin Örsal, yakalanan çıkışın Süper Lig’de de devam etmesi temennisinde bulundu. Kulüp Başkanımız Bahattin Karapınar’ın yanısıra Cengiz Yönet, Mehmet Orhan, İbrahim Türkmen ve Ali Kaya’nın da hazır bulunduğu ziyaret sonunda günün anısına karşılıklı hediyeler verildi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri