Konyaspor'a elle gol atan futbolcu sahalara geri döndü!

Konyaspor-Fenerbahçe maçında elle gol atan isim CEO oldu. Nicolas Anelka'nın, Ümraniyespor'da CEO olarak görev yapacağı açıklandı.

Türkiye futbol tarihindeki en unutulmaz maçlardan birisi 1 Ekim 2005 yılında oynandı. Konya Atatürk Stadyumu'nda oynanan Konyaspor-Fenerbahçe maçında skandallar bitmedi. Fenerbahçe'nin 4 gol attığı maçta Konyaspor ise 2 gol attı.

KONYASPOR 2-0 ÖNDEYKEN ELLE GOL ATTI!

Maça hakem Özgüç Türkalp'in tartışmalı kararları damga vurdu. Konyaspor'un ilk yarıda 2-0 önde olduğu maç tribünlerdeki coşkuyla devam ediyordu. İkinci yarıda ise Türk futbol tarihindeki en tartışmalı gol kayıtlara geçti. Fenerbahçeli futbolcu Nicolas Anelka'nın Konyaspor'a elle gol atması bir skandal olarak tarihe geçti.. Konyaspor karşısında skoru 2-1'e getiren oyuncuyu taraftar yıllar geçse de unutmadı. Bu golle birlikte Fenerbahçe 3 gol daha attı ve Konyaspor 4-2 mağlup oldu.

ÜMRANİYESPOR'UN CEO'SU ANELKA OLDU

Yıllar geçti ve Anelka tekrar ortaya çıktı. Eski Fenerbahçeli futbolcu bu kez Ümraniyespor'un CEO'su oldu. Kulüp, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Hoş geldin profesör. Kulübümüz, CEO pozisyonu için Nicolas Anelka ile anlaşmıştır. Nicolas Anelka’ya hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz." dedi. Bu karar sonrasında Anelka'nın Konyaspor'a elle attığı gol yeniden akıllara geldi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri