Konyaspor zirvede kalmak istiyor

Galatasaray deplasmanında sezonun ilk yenilgisini alan Arabam.com Konyaspor  zirveyi Adana Demirspor’a kaptırdı. Yeşil-beyazlı ekip 14 puanla 5. sıraya kadar geriledi. Anadolu Kartalı milli aradan sonra yeniden zirveye oynamak istiyor 

Süper Lig’de 7. hafta maçları tamamlandı. Haftaya lider giren Arabam.com Konyaspor Galatasaray deplasmanında aldığı sezonun ilk yenilgisi ile  14 puanda kalarak 5. sıraya geriledi. Geride kalan 7 maçta 14 puan toplayan Anadolu Kartalı, milli maç arasına zirvenin yeni sahibi Adana Demirspor'un 2 puan gerisinde girdi. Anadolu Kartalı milli aradan sonra yeniden zirveye oynamak istiyor.

Konyaspor milli aranın ardından evinde Ümraniyespor ile karşılaşacak. Zeminin hazır olması halinde yeşil-beyazlı ekip bu sezon ilk kez bir iç saha maçını MEDAŞ  Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynayacak.

ZİRVEYİ ADANA’YA DEVRETTİ 

 Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında oynanan 9 karşılaşmada toplam 30 gol atıldı. 4 maçta ev sahibi, 3 mücadelede de deplasman takımları galip geldi. 2 müsabakada ise beraberlik yaşandı. Geçtiğimiz hafta Trabzonspor'u sahasında 3-2 yenen Adana Demirspor, Antalyaspor'u da deplasmanda 3-0'lık sonuçla mağlup ederek 7. haftayı averajla lider tamamladı. Sahadan farklı yenilgiyle ayrılan Antalyaspor da üst üste 4. mağlubiyetini elde etti. Gaziantep FK'yı konuk ettiği karşılaşmada 2-0 geriye düşen Trabzonspor ise rakibini 3-2 ile geçmesini bildi.

Haftaya liderlik koltuğunda giren Konyaspor, bu sezon kalesinde ilk golü Galatasaray deplasmanında gördü. Sarı-kırmızılılar, sahadan 2-1 galip ayrıldı. Aslan, üst üste 3. maçını da kazandı ve puanını 16'ya çıkarttı.

Emre Belözoğlu yönetimindeki Medipol Başakşehir, ilk 5 maçta 13 puan toplayarak kalesini de gole kapatmayı başardı. Turuncu-lacivertliler, 7. haftada evinde karşılaştığı Fatih Karagümrük ile golsüz berabere kaldı. Başakşehir, haftayı 1 puanla kapatsa da gol yememe serisini sürdürdü.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda İstanbulspor ile karşılaşan Beşiktaş, mücadelede son anlara girilirken kalesinde gördüğü golle 2-2'lik beraberliğe razı oldu. Son 2 lig maçında puan kaybeden siyah-beyazlılar, haftayı 14 puanda tamamladı.

SPOR SERVİSİ 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri