Konyaspor yönetimi gidişattan memnun

Tümosan Konyaspor geride kalan 6 maçta 9 upan toplayarak 8. sırada yer aldı. Yeşil-beyazlı ekipte Başkan Ömer Korkmaz teknik ekip ve takımın gidişatından memnun. Konyaspor teknik ekibi ve yönetimi taraftardan biraz daha sabır istedi

Trendyo Süper Lig’in 6. haftasında Net Global Sivasspor'la sahasında 0-0 berabere kalan TÜMOSAN Konyaspor haftayı 9 puanla 8. sırada kapattı. Yeşil-beyazlı ekipte Başkan Ömer Korkmaz teknik ekip ve takımın gidişatından memnun. Konyaspor teknik ekibi ve yönetimi taraftardan biraz daha sabır istedi.

TAKIMIN FUTBOLU TOPARLANDI

Tümosan Konyaspor sezona galibiyetle başlamasına rağmen oynadığı futbol ile eleştiriliyordu.Teknik ekip ve futbolcular kötü bir performans ortaya koyuyurdu. Son haftalarda saha içindeki oyunuyula toparlanma emareleri gösteren yeşil-beyazlı ekip ilerleyen haftalar için futbol anlamında umut verdi. Samsunspor karşısında oynadığı futbol ve aldığı önemli galibiyetin ardından iç sahada da Sivasspor karşı üstün bir oyun oynamasına rağmen sahadan beraberlikle ayrıldı. Takımın aldığı sonuç her nekadar taraftarı tatmin etmese de oyun anlamında bir çok taraftar takımın gelişim gösterdiği fikrini savundu.

YENİ OLUŞMUŞ TAKIM SABIR İSTER

Yeşil-beyazlı ekipte Başkan Ömer Korkmaz teknik ekip ve takımın gidişatından memnun. Konyaspor teknik ekibi ve yönetimi taraftardan biraz daha sabır istedi. Başkan Korkmaz yeni bir takım oluştuğunu ilerleyen haftalarda takımın çok daha iyi olacağını söyledi.

Korkmaz ,"Takımın puanı anlamında bir sorun görmüyorum. Hedeflerimiz doğrultusunda gidiyoruz.48 puan almak istiyoruz deyince tepkilerin geldiğini söylediler.48 puan minimum almak istediğimiz puan. Bu bir bütçe, istiyorsa 60 alsın, 70 alsın fark etmez. Bugün aldığımız puanlarla puan ortalamasını vurduğunuzda zaten bizim hedeflediğimiz puanlarla gelir bu takım. Şunu bir kabul edelim; yeni oluşmuş bir takımdan bahsediyoruz. Bekleyeceğiz, daha iyi bir oyun çıkacak buna eminim. Zamana ihtiyaç var. Süper Lig'e yeni çıkmış bir takım kadrosu kuruldu. Bizde istemezdik ama geçmiş dönem oyuncularımız burada kalmayı isteyen performans göstermediler. Buna mecbur kaldık, yeni bir takımız her şey daha iyi olacak" diye konuştu.

FERHAT TÜRKOĞLU

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri