Konyaspor yöneticisinden son dakika açıklaması! İstifa mı geliyor?

Taraftarın “İstifa” çağrısı üzerine gazetemize açıklamalarda bulunan bir Konyaspor yöneticisi, “Kolay olan, yönetimi istifaya davet etmek. Konyaspor, kimsenin tapulu malı değil. Bu işi hakkıyla yapmak isteyenler varsa, çekiliriz” dedi

Konyaspor'daki kötü gidişat devam ederken, taraftar her maçta yönetimi istifaya davet ediyor. Son hafta iç sahada oynanan Konyaspor-Giresunspor maçında yeşil-beyazlı ekibin galip gelememesi, bardağı taşıran son damla oldu. Taraftarın sabrı taştı. Ligin son sıralarındaki takımı yenemeyen Konyaspor, haftayı 9. sırada tamamladı. Geçen sezon 24. haftada 48 puanla 2. sırada yer alan Konyaspor, bu sezon 9. sırada yer alıyor. Takım, 9 haftadır galip gelemezken, 5 haftadır da gol atamıyor. 

“İSTİFA ÇAĞRISI” MAÇ SONUNA DA TAŞTI

Konyaspor taraftarı, Giresunspor maçının sonuna doğru, Konyaspor yönetimini yine istifaya davet etti. Nalçacılılar, yönetimi ilk kez bu maçta istifaya çağırdı. Maçı izleyen taraftarlar, hep bir ağızdan, 'Yönetim istifa' tezahüratını yaptı. Anadolu hükümdarı Konyaspor'un taraftarı, maç sonunda da tepkisini sürdürdü. Güvenlik güçleri, VIP çıkışı önünde çok geniş güvenlik önlemleri alırken, taraftarlar “Siyasi başkan istemiyoruz” sloganlarını atarak, yönetimin istifa etmesi gerektiğini yineledi.  

İstihbarat Şefi Emre Özgül

“KOLAY OLAN YÖNETİMİ İSTİFAYA DAVET ETMEK”

Maçın ardından bazı taraftarlar sosyal medya üzerinden de yönetimi istifaya çağırdı. Bazı taraftarlar da ortaya bir iddia atarak, yönetimin apar topar olağanüstü kurul kararı aldığını, yönetimin istifa edeceğini söyledi. Konu üzerine gazetemizin İstihbarat Şefi Emre Özgül, Konyaspor yönetiminde yer alan iş insanı bir isimle görüştü. Tüm iddiaları kulüp yöneticisine soran Özgül, şu cevapları aldı: “Konyaspor, kimsenin tapulu malı değil. Takımımıza değer katacak her kişiyle görüşmeye hazırız. Olağanüstü bir toplantı kararı alınmadı maç sonrasında. Bu işi hakkıyla yapmak isteyenler varsa, görevi teslim ederiz, çekiliriz. Kolay olan yönetimi istifaya çağırmak. Biz, Konyaspor'un sahipsiz kalmasını asla istemeyiz.” 

'ÖLDÜK BİTTİKLİK' BİR DURUM YOK

Kulüp yöneticisi, daha sonra şunları kaydetti: “Üzerimize neden bu kadar çok geliniyor, anlamış değiliz. 'Öldük, bittiklik' bir durum yok. 9. sıradayız. Takımın reklam gelirleri iyi. Biz, Konya'da kalacağız. Cenazede, düğünde kardeşlerimizle bir araya geleceğiz. Tamam, yanlışlarımız olmuştur, eyvallah ama bu kadarı da ne bileyim. Taraftar haklıdır, canları sağ olsun. Tekrar söylüyorum, bu işin en kolay kısmı, yönetimi istifaya davet etmek. Bizim önceliklerimiz farklı. Bizim istediğimiz istifadan önce, hakemlerin daha çok eleştirilmesi. Karşı takımın daha fazla baskı altına alınması. Biz, Giresunspor maçını muhakkak kazanmak zorundaydık. Olmadı. Önemli olan Konya, Konyaspor. Bir ve beraber olmamız gerekir. Büyük takım olmak istiyorsak, önceliklerimizin farklı olması gerekir.”

SPOR SERVİSİ  
 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (38)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri