Konyaspor yeni transfer yapacak mı?

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, NutSpor YouTube kanalına konuk oldu 

Transfer ile ilgili soruları yanıtlayan Özgökçen şunları söyledi: “Ara transfer dönemi başlamadan hocamızdan rapor istedik. Sisteme uygun olursa bir bölgeye takviye istedi. Ondan sonra Ahmet Çalık vefat etti. Serdar Gürler ve Alper Uludağ gitti. 3 tane elimizde olmayan nedenlerle açığımız oluştu. Bunları doldurmamız gerekiyordu. 3 tane transfer yaptık. 

Bundan sonraki transfer noktasında ise taraftarlarımız yeni isimler istiyor. ihtiyaç var mı yok mu bunu iyi değerlendirmek lazım. Yeni gelecek isim ne kadar yıldız olursa olsun takım sistemini bozabilir. Biz takım halinde oynuyoruz. Transfer ihtiyacı bundan sonra çok da elzem değil. Teknik heyetin ve izleme heyetinin de görüşü bu doğrultuda. Bütçe olarak bu değerlendirme içine girdik. Süre var, çalışma içindeyiz ama çok da elzem bir ihtiyaç yok.  Efecan noktasında Hasan Başkana telefonla sordum. Net bir girişim olmadı. Böyle bir tasarrufunun olmadığını söyleyince net bir hamle yapmadık. Robert Muric ile sezon başında ciddi bir şekilde ilgilendik. Belirli yol kat ettik ama farklı problemlerden ötürü olmadı. Ancak şuan ne Muric ne de Rony Lopes şuan gündemimizde değil. Bize çok gelmek isteyip de kulüplerinin bırakmadığı isimler de oldu. 

KONYASPOR BAŞKANINDAN  TARAFTARA ÇAĞRI

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, taraftarları çağrıda bulunarak cuma günü oynanacak Giresunspor karşılaşmasına davet etti.

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, Giresunspor maçı öncesinde taraftara çağrıda bulundu.

Başkan Özgökçen, Cuma günü oynanacak olan Giresunpor maçına tüm taraftarları beklediklerini ifade ederek, “Sevgili Konyaspor'lular; Birlikte hareket ettiğimizde ne kadar güçlü olduğumuzu hep beraber gördük. Şimdi önümüzde uzun ve zorlu bir yol var. Dün olduğu gibi, bugün de birbirimize sıkı sıkıya sarılacağız. Başarılarımızın artarak devam etmesi için hepinizi evinize bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

SPOR SERVİSİ 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri