Konyaspor yayıncı kuruluş kurbanı

UEFA Avrupa Ligi'nde yarın akşam Vitoria Guimaraes maçına çıkacak olan Atiker Konyaspor, 72 saat dolmadan uzak bir deplasman maçına daha çıkmak zorunda.

UEFA Avrupa Ligi'nde yarın akşam Vitoria Guimaraes maçına çıkacak olan Atiker Konyaspor, 72 saat dolmadan  uzak bir deplasman maçına daha çıkmak zorunda. Federasyonun bu programı milli ara ve yayıncı kuruluşa göre belirlediği ifade ediliyor.  Milli maç nedeniyle pazartesi gününe maç vermeyen TFF, Yeni Malatyaspor - Atiker Konyaspor maçının 1 Ekim Pazar günü saat 14.00'da oynanacağını açıklamıştı. Yeşil-Beyazlı ekip, sıkışık maç trafiği ve maçın öğlen saatlerinde oynanacak olmasından ötürü büyük rahatsızlık duyuyor. Bunun için saat değişikliği talebinde bulunan Atiker Konyaspor  TFF'ye başvurdu ancak Türkiye Futbol Federasyonu  yayıncı kuruluşu bahane ederek bu talebi reddetti.

KONYASPOR ZOR SINAVDAN GEÇİYOR

Sezon başından buyana Futbol Federasyonunun aleyhine verdiği bir çok kararla baş etmeye çalışan Atiker Konyaspor yeni bir krizle karşı karşıya kaldı. UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam Vitoria Guimaraes ile karşılaşacak olan Atiker Konyaspor, Pazar günü saat 14.00’da zorlu Malatya deplasmanına çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip bu maça deyim yerindeyse nefes almadan çıkacak. Bu akşam Avrupa Arenasında ülkemizi temsil edecek olan Atiker Konyaspor zorlu maçın ardından dinlenme fırsatı bulamadan Cuma günü Malatya maçının çalışmalarına başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip cumartesi günü özem uçakla Malatya’ya gidecek ve Pazar günü ligde de büyük önem taşıyan bir maça çıkacak. Federasyonun bu uygulaması büyük tepki çekmesine rağmen konuyla ilgili henüz olumlu bir gelişme yaşanmadı.

FERHAT TÜRKOĞLU   

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri