Konyaspor uzatmalarda 1 puan aldı

Süper Lig'de şimdiye kadar uzatma bölümlerinde kaydedilen 29 golden 10'u, müsabakaların sonuçlarını etkiledi.

Atiker Konyaspor uzatma bölümündeki  puanını iç sahada 8. Hafta oynadığı ve 2-2 berabere kaldığı Beşiktaş maçında aldı. 10 kişi kalan rakibi karşısında 1-0 öne geçen  Atiker Konyaspor art arda yediği iki golle 2-1 geriye düştü. 90+5. Dakikada sahneye çıkan Paolo Hurtado takımına 1 puan getiren golü kaydetti.   

Uzatma bölümlerinde atılan gollerle Kasımpaşa'nın 4 puan kazandığı ligde, Akhisarspor, Antalyaspor, Galatasaray ve MKE Ankaragücü ikişer, Atiker Konyaspor, Beşiktaş ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor ise birer puan elde etti.

Uzatma bölümündeki goller

Süper Lig'de Aytemiz Alanyaspor ile Fenerbahçe, uzatma bölümlerinde gol sevinci yaşayamadı. Atiker Konyaspor ise 89. dakikadan sonra kalesini gole kapattı.

Akhisarspor, Kasımpaşa, Medipol Başakşehir ve Trabzonspor'un üçer gol ürettiği uzatma bölümlerinde, Antalyaspor, Atiker Konyaspor, Çaykur Rizespor, Galatasaray ve MKE Ankaragücü ikişer, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Beşiktaş, Bursaspor, Demir Grup Sivasspor, Evkur Yeni Malatyaspor, Göztepe ve İstikbal Mobilya Kayserispor ise birer gol kaydetti.

Çaykur Rizespor uzatma bölümlerinde kalesinde dört gol görürken, Akhisarspor ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor üçer, Bursaspor, Demir Grup Sivasspor, Evkur Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe ve Trabzonspor ikişer, Antalyaspor, Aytemiz Alanyaspor, Beşiktaş, Galatasaray, Göztepe, Kasımpaşa, İstikbal Mobilya Kayserispor, Medipol Başakşehir ve MKE Ankaragücü ise birer gol yedi.

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri