Konyaspor U 18 2. yarıda güldü: 2-1

Bölgesel Gençlik Geliştirme Ligi Akdeniz Grubu'nda mücadele veren ve 10 hafta sonunda topladığı 15 puanla 6.sırada bulunan Konyaspor U18 Takımı, Ligin 11. haftasında Denizli Belediyesporu konuk etti.

Karşılaşmaya tutuk başlayan ve ilk bölümlerde 1-0 geriye düşen Konyaspor, ilk yarıda beraberliği, ikinci yarıda da maçı kurtararak sahadan 2-1 galip ayrıldı. 2 Nolu Sahada oynanan karşılaşmaya konuk ekip Denizli daha iyi başladı. Maçın henüz 5. dakikasında ceza sahası içinde oluşan karambolde topa son dokunan isim İbrahim Denizli’yi 1-0 öne geçirdi. Golden sonra maçta eşitliği sağlamak için mücadele eden Konyaspor, ilk dakikalarda yediği şok golün etkisini üzerinden attı ve Denizli kalesinde tehlikeler oluşturdu.

İlk yarının son bölümlerinde ataklarını hızlandıran yeşil-beyazlılar 42. dakikada eşitliği sağladı. Bu dakikada köşe atışından gelen topa aka direkte dokunan Serbay, Konyaspor’a eşitliği getirdi 1-1. bu aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu. İkinci yarıla etkili başlayan temsilcimiz, arka arkaya yakaladığı pozisyonlarda Mert ve Niyazi ile öne geçme şansını değerlendiremedi. Aradığı golü 75. dakikada Ahmet’in ayağından bulan Konyaspor, 2-1 öne geçerek maçın skorunu tayin etti. Temsilcimiz aydığı bu sonuçla puanını 18’e çıkartı ve ligdeki çıkışını sürdürdü.

SAHA: 2 Nolu
HAKEMLER: Ahmet Sarıdoğan, Ömer Kara, İsmail İnan.
KONYASPOR: İsmail, Mehmet, Ahmet, Cengiz, Selim, Rıdvan (Kaan), Muzaffer, Niyazi, Yusuf, Serbay, Mert.
DENİZLİ BELEDİYESPOR: Ömer, Mustafa, Tugay, Abdullah, Gökalp, Mutlu, İbrahim, Emre, Ufuk, Şafak, Erkan.
GOLLER: Dk 5 İbrahim (Denizli Belediyespor), Dk 42 Serbay, Dk 75 Ahmet (Konyaspor).

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri