Konyaspor U 15 Takımı Çumra’yı 3-1 mağlup etti

Mücadele verdiği Bgrubunu ilk sırada tamamlayan U15 Konyaspor, Konya İl Birinciliğinde oynadığı ilk maçında Çatalhüyük Çumra Belediyesporu Emre, Soner ve Hacının golleriyle 3-1 mağlup ederek iyi bir başlangıç yaptı.
A Grubu şampiyonu Konya Şekerspor, B Grubu şampiyonu Konyaspor ve C Grubu şampiyonu Çatalhüyük Çumra Belediyespor’un katılımıyla oynanan Konya İl Birinciliği tek maçla başladı. İlk maçta Çatalhüyük Çumra Belediyespor ile karşılaşan Konyaspor’umuz, 20.dakikada Emre’nin golüyle ilk yarısını 1-0 önde tamamladığı mücadelede rakibini 3-1’lik skorla mağlup etti. Takımımızın diğer gollerini Soner ve Hacı kaydetti. Konyaspor, U15 Takımlar Konya İl Birinciliği’nde ikinci ve son maçını 29 Ocak Cuma günü saat 14:00’de 2 Nolu Sahada Konya Şekerspor ile oynayacak. U15 Takım antrenörü Hakan Yavuz, kendilerine her konuda destek olan Yönetim Kurulumuza teşekkür ederken, öncelikli hedeflerinin Konya Birinciliği olduğunu, ardından da grup maçlarında Konyaspor’umuzu en iyi şekilde temsil etmek istediklerini söyledi.

SAHA: 2 Nolu
HAKEM: Mustafa Ayçelik
KONYASPOR: Osman, İ.Hakkı, Şükrü (Faruk), Mücahit, H.Basri, Yılmaz, Soner, Ahmet (Mümin), Hacı, Emre (Recep), A.Kadir (Yasin)
Ç.ÇUMRA BELEDİYESPOR: Veysel, Uğur,Hüseyin, Metin, Mustafa, M.Can (Muhammed), Ahmet (Ömer),M.İmtek, Doğan, Selahattin, Abdurrahman (Aziz)
GOLLER: Emre (dk.20), Soner (dk.60), Hacı (dk.67) (KONYASPOR), Doğan (dk.50) (Ç.Çumra Belediyespor)
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri