Konyaspor transfer için düğmeye basıyor

Turkcell Süper Lig'in 16'ncı haftasında Konyaspor ile Fenerbahçe arasında oynanan ve her iki takım için de yılın son maçı olan karşılaşmanın yankıları sürüyor.
Oyun olarak bir değerlendirme yapıldığında Fenerbahçe karşısında oynayan Konyaspor ile gurur duyduklarını ifade eden Konyaspor Genel Menajeri Nuri Mehtap, "Kaybettiğimiz maç için üzgünüz. Ama bu maçta herkes gördü. Fenerbahçe'ye oyun oynatmadık. Maç boyunca oyuncuların elinden geleni yaptığına inanıyoruz. Sonuç bizi üzdü ama oyunumuzdan memnunuz. Milyon Euro'luk bir Fenerbahçe’ye karşı, ayrıca uluslararası üne sahip oyunculara karşı oynadığımız oyun takdir gerektirir. Konyaspor'umuzla övünüyoruz." dedi. Önder Turacı'nın tartışmalı pozisyonunu da değerlendiren Mehtap, hakem Kuddusi Müftüoğlu'nu basiretsizlikle suçladı. Mehtap, "Önder'in attığı gol tamamen el ile atıldı. Tamamen hakemin basiretsizliği yüzünden kabul edilemeyecek bir gol rakibin hanesine yazıldı. O pozisyonda Önder'in attığı golden haberi bile yoktu. Adam sevinemedi bile. Yan hakemle arasında geçen diyalog, Carlos'un topu hemen orta sahaya göndermesi, iptal edilen golün tekrar kabul edilmesi gibi gereksiz olaylar yaşandı. Neticede hakedilmemiş bir galibiyet aldılar. Üzgünüz. Canımız yandı ama takımımız düdüğe kadar durmadan asıldı ve rakibe rahat vermedi." dedi.
TRANSFERDE SAYILI GÜNLER
Önümüzdeki hafta içinde transfer işini bitirmeyi planladıklarını söyleyen Mehtap, "Planımızı önceden hazırlamıştık. Giray hocamızın da istediği isimler ile görüştük. Hafta sonunda son çalışmalarımızı yapıp salı günü durumu yönetimimiz ile değerlendireceğiz. Almak istediğimiz 5-6 oyuncuyu önümüzdeki hafta alıp transferi bitirmek istiyoruz. Transferde sona yaklaştık. Ayrı bir detay olarak yabancı oyuncu almayacağımızın bilinmesini istiyoruz." dedi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri