Konyaspor tekliyor

Konyaspor evinde Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla puanını 36 yapan yeşil-beyazlı ekip ligdeki 12. beraberliğini aldı

Arabam.com Konyaspor sezonun 28.hafta maçında sahasında Fraport Tav Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. 12.beraberliğini alan yeşil-beyazlı ekip puanını 36’ya yükseltti.

Yeşil-beyazlı ekip Muhammet Demir’in golülyle 1-0 öne geçmesine rağmen Hadji Wright’ın kafa golüne engel olamadı ve sahadan bir puanla ayrılmak zorunda kaldı. Beraberlik istatistiğinde zirvede yer alan arabam.com Konyaspor 12 beraberliğin 6’sını iç sahada, 6’sını ise deplasmanda aldı. Son deplasman beraberliğini 2-2’lik skorlar Ümraniyespor karşısında alan yeşil- beyazlı ekip sezonun ilk deplasman beraberliğini Ankaragücü karşısında aldı. Konyaspor sezonun ilk maçında rakibi ile 0-0 berabere kaldı. Yeşil-beyazlı ekip daha sonra sırasıyla Antalyaspor ile 2-2, Adana Demirspor ile 1-1, Trabzonspor ile 2-2, Karagümrük ile de 3-3 berabere kaldı. Konyaspor iç sahada da 6. beraberliğini Antalyaspor karşısında aldı.Yeşil-beyazlı ekip evindeki ilk beraberliği sezonun ikinci haftasında oynadığı Başakşehir karşısında 0-0’lık skorla aldı. Konyaspor daha sonra ise evinde Kasımpaşa ile 1-1, Alanyaspor ve Sivasspor ile 2-2 Giresunspor ile ise golsüz berabere kaldı.

SPOR SERVİSİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri