Konyaspor tek atıp üç alıyor 

Arabam.com Konyaspor  son oynadığı  üç maçı 1-0’lık skorlarla kazandı. Kalesinde gol görmeyen yeşil-beyazlı ekip rakip kalelere 6 maçta toplam 7 gol gönderdi. 

Arabam.com Konyaspor  son oynadığı  üç maçı 1-0’lık skorlarla kazandı. Kalesinde gol görmeyen yeşil-beyazlı ekip rakip kalelere 6 maçta toplam 7 gol gönderdi. 

Hatayspor'u tek golle geçen Konyaspor, bu sezon 6. Maçında 3. kez 1-0’lık skorla kazandı. Yeşil-beyazlı ekip ayrıca oynadığı son 4 Süper Lig maçının 3'ünde de 1-0’lık skorla sahadan galip ayrıldı. 

Son olarak Ligin 6. haftasında Eskişehir'de Hatayspor'u Bruno Paz'ın attığı golle 1-0 mağlup eden Konyaspor, bu sezon tek gollü galibiyetlerle dikkat çekiyor. 

Konyaspor, son oynadığı 3 maçlık süreçte Fenerbahçe'yi, Giresunspor'u ve son olarak Hatayspor'u 1-0’lıkk skorlarla mağlup etmeyi başardı. Yeşil-beyazlı ekip tek gollü galibiyetini ise İstanbulspor’a  karşı 4-0’lık skorla almıştı.

GOLLER 4 FUTBOLCUDAN

Oynadığı 6 maçta rakip kalelere toplam 7 gol gönderen Konyaspor’un en golcü ismi yeni transfer Muhammet Demir oldu. Tecrübeli oyuncu İstanbulspor, Fenerbahçe ve Giresunspor maçlarında fileleri havalandırarak 3 gole imza attı. Yeşil-beyazlı ekipte Muhammet’i birer golle Sitya, Çekiçi ve  Bruno Paz takip etti.  Konyaspor’un kazandığı bir gol ise İstanbulsporlu Mehmet Yeşil’in kendi kalesine attığı gol oldu.

SPOR SERVİSİ 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri