Konyaspor, tarihindeki ilk Avrupa maçına çıkıyor

Konyaspor, Shakhtar Donetsk'e karşı Avrupa serüvenine başlıyor. Yeşil-Beyazlılar, Ukrayna devi Shakhtar’ı ağırlıyor. 42 bin Konyalı statta, 70 milyon ekran başında temsilcimizi destekleyecek. Peki Konyaspor Shakhtar Donetsk maçı saat kaçta hangi kanalda?

Atiker Konyaspor, tarihindeki ilk UEFA Avrupa Ligi maçında, bugün sahasında Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk takımıyla karşılaşacak.

Belçika’nın Gent ve Portekiz’in Braga takımlarıyla H Grubu’nda yer alan Yeşil-Beyazlılar, elemelerde Medipol Başakşehir'i geçen Shakhtar'ı konuk edecek.

Robert Schörgenhofer'in yöneteceği Atiker Konyaspor Shakhtar Donetsk maçı, Torku Arena'da bu akşam saat 22:05'te başlayacak. Maç TRT ekranlarından naklen yayınlanacak.

Süper Lig’de 3 maçta 5 puan alan Atiker Konyaspor, puan cetvelinde 5. sırada yer alıyor. Atiker Konyaspor, ligdeki başarısını Avrupa maçlarında da yansıtmak istiyor. Konya ekibinde cezası bulunan Rangelov, forma giyemeyecek. Bulgar forvetin yerine takımın bir diğer golcüsü Bajic’in oynaması bekleniyor.

’Mükemmel değiller’

Aykut Kocaman, FANATİK’e yaptığı açıklamada, “Biz mükemmel değiliz ama rakibimiz de mükemmel değil. Konyaspor’a güzel bir Avrupa tecrübesi yaşatmak için elimizden geleni yapacağız. Srna’nın olmaması önemli bir eksik, bizde de Rangelov yok. Ama üstesinde gelmeye çalışacağız” diye konuştu. 

MUHTEMEL 11'LER
KONYASPOR
Serkan
Skubic
Ali Turan
Vukovic
Douglas
Jonsson
Ali Çamdalı
Hadziahmetovic
Milosevic
Ömer Ali
Bajic
T.D.: Aykut Kocaman

SHAKHTAR DONESTK 
Pyatov
Budko
Kucher
Rakitsky
Ismaily
Fred
Stepanenko
Marlos
Kovalenko
Bernard
Ferreyra
T.D.: Paulo Fonseca

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri