Konyaspor taraftarını ilgilendiren açıklama 

Konyaspor taraftarının yeni oluşumu Konyasporlu Hukukçular Derneği, Konyaspor'un stadyum zemininin futbol oynamaya elverişli olmaması nedeniyle ev sahibi olduğu maçları Eskişehir'de oynaması sonucu taraftarların yaşadığı hukuki sorunlarla ilgili çalışmayı

Konyaspor taraftarının yeni oluşumu Konyasporlu Hukukçular Derneği, Konyaspor'un stadyum zemininin futbol oynamaya elverişli olmaması nedeniyle ev sahibi olduğu maçları Eskişehir'de oynaması sonucu taraftarların yaşadığı hukuki sorunlarla ilgili çalışmayı tamamladığını duyurdu. Derneğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda konuyla ilgili olarak açıklamalara yer verildi

 1) Konyaspor'umuzun stadyum zemininin futbol oynamaya elverişli olmaması sebebiyle ev sahibi olduğu maçları Eskişehir'de oynaması sonucunda taraftarımızın yaşadığı hukuki sorunlarla ilgili yaptığımız çalışmayı tamamlamış bulunmaktayız.

2) Yaptığımız çalışmanın sonucunda başlatılacak herhangi bir süreçte bir tarafta Konyaspor taraftarları, diğer tarafta yer alan muhatapların arasında ise Konyaspor Kulübü yer almaktadır.

3) Konyaspor'umuzun âli menfaatleri gözetilerek herhangi hukuki bir süreç başlatılmaması kararı alınmıştır. Zira aksi bir tutum Derneğimizin varoluş amacına aykırı olacaktır.

4) Bu vesile ile taraftarlarımızın yaşadığı mağduriyetin bir nebze olsa giderilmesi adına kombine sahibi taraftarlarımıza yüzde 20 indirim kampanyası başlatan Kulübümüze, Başkanımıza ayrı ayrı teşekkür eder taraftarlarımızın bu indirimden yararlanmasını arzu ederiz.

SPOR SERVİSİ 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri