Konyaspor taraftarına deplasman yasağı

Spor Toto Süper Ligin 29. hafta maçında Ankaragücü ile Atiker Konyaspor pazar günü saat 13:30'da Ankara'da karşılaşacak.

 Başkentte oynanacak karşılaşma öncesi İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Ankara'da oynanacak karşılaşmaya Konyaspor taraftarının alınmaması kararlaştırıldı.

İKİ TAKIM TARAFTARLARI KARARA TEPKİ GÖSTERDİ

Alınan bu karara Ankaragücü ve Konyaspor taraftarları tepki gösterdi. İki takım taraftarının arasındaki buzlar yaşanan trafik kazası sonrası erimişti.

Ankaragüçlü iki taraftarın Antalya deplasmanı dönüşü trafik kazasında vefat etmesinin ardından yeşil-beyazlı taraftarlar, sarı-lacivertli taraftarların yanında yer almış cenaze töreni ve yapılan diğer taziye programlarına iştirak etmişti. Yaşanan bu olaylar üzerine Ankaragücü taraftarı bir açıklama yaparak Konyaspor taraftarı ile aralarındaki buzların eridiğini ifade etmişlerdi. İki takım taraftarları hafta sonu Ankara’da oynanacak maçta tribündeki yerlerini almaları beklenirken Konyaspor taraftarına kötü haber geldi.

İki takım takım taraftarları arasında son dönemde dostluk adına yaşanan bu güzel gelişmelere karşın, Konyaspor taraftarına uygulanan taraftar yasağı iki takım taraftarları tarafından da tepkiyle karşılandı. Sosyal medyada yapılan yorumlarda hem Ankaragücü hem de Konyasporlu taraftarlar, yasağa tepki gösterdi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri