Konyaspor taraftarı yönetimin istifa etmesini istiyor

Konyaspor taraftarı sadece teknik direktör İsmail Kartal’ın değil Hilmi Kulluk ve yönetiminin de istifa etmesini istiyor. Taraftarlar Yeşil-beyazlı yönetimin 2 sezondur başarısız bir yönetim sergilediğini ve Konyaspor’a zarar verdiğini savunuyor

Konyasporlu taraftarlar sosyal medyadan başlattıkları kampanya ile İsmail Kartal ile birlikte Hilmi Kulluk ve yönetimine de istifa çağrısı yaparken ağır eleştirilerde bulundu.
Yönetimin transfer politikasını, takımın borcunu arttırdığını, taraftarları takıma küstürdüğüne ve göreve geldiklerinden bugüne kadar camianın küme düşme korkusundan kurtulamadığını belirten yeşil-beyazlı taraftarlar sosyal medyadan yönetim istifa hastagı ile binlerce paylaşım yaptı.
Yönetimin hoca tercihleri, transferleri, maçlarda yaşanan hakem hatalarına sessiz kalması, bazı yönetim kurulu üyelerinin sosyal medyadan taraftarlarla tartışması, Kulüpte çalışan sayısının çok fazla olduğu konusundaki dedikodular, İletişim konusunda yönetimin kamuoyu ile kopuk olduğunu savunan binlerce taraftar konuyla ilgili paylaşımlarda bulundular.


2 SEZONDUR KÜME DÜŞME HATTINDA
Geçtiğimiz sezon kümede kalma adına büyük sıkıntılar yaşayan Konyaspor yeni sezona umutlu başlamasına rağmen son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla yine küme düşme hattının sıcaklığını yakından hissetmeye başladı. İsmail Kartal konusunda da yolları ayırmakta geç kalan yönetim bu konuda da büyük eleştiri aldı. Konyaspor Beşiktaş karşısındaki futbolla taraftarına büyük hayal kırıklığı yaşatırken sezonun kalan kısmında da yine aynı sıkıntıyı yaşatacaklarının sinyalini verdi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (8)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri