Konyaspor taraftarı memnun değil! 8 haftada tek başarısı bu

Konyaspor’un başında 8 maça çıkan ve sadece Galatasaray’a karşı kazanan Aleksandar Stanojevic, kalan 7 maçta ise 4 yenilgi 3 beraberlik aldı. Sırp Teknik adamın bu istatistiği taraftarı memnun etmedi

Konyaspor taraftarı teknik direktörü Stanojevic’in performansından memnun değil. Özellikle son oynanan maçta Aleksandar Stanojevic’in Antalyaspor karşılaşmasındaki oyun anlayışı ve taktiği taraftarların tepkisine neden oldu, Sırp teknik adamın maça çift forvet başlaması ve karşılaşma 1-1 devam ederken tek forvete düşmesi, yaptığı oyuncu değişikliği tercihleri Konyaspor taraftarının büyük tepkisini çekti.

İlhan Palut ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen Sırp Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic, yeşil-beyazlı takımın başında çıktığı 8 lig maçında beklentilerin çok altında kaldı Konyaspor Stanojevic yönetiminde oynadığı 8 lig maçında sadece 6 puan toplayabildi. Sırp teknik adam bir maçta ise hükmen galibiyetle üç puan aldı.

Stanojevic çıktığı 8 karşılaşmada sadece tek galibiyet alabilirken, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde etti. Yeşil-beyazlı temsilcimiz bu süreçte Türkiye Kupası’nda da Gaziantep FK’ya penaltı atışları sonucunda elendi ve kupaya erken veda etti.

Aleksandar Stanojevic, Konyaspor'un başında bugüne kadar 8 Süper Lig karşılaşmasında görev yaptı. Türkiye kariyerindeki ilk 4 Süper Lig maçında Ankaragücü, Başakşehir, İstanbulspor ve Fenerbahçe'ye mağlup olan Sırp çalıştırıcı, bu süreçte gol sevinci bile yaşayamamış ve adını kötü anlamda Türk futbol tarihine yazdırmıştı. Aleksandar Stanojevic, bu kötü performansının ardından yeşil-beyazlı takımın başındaki ilk puanını Giresunspor karşısında elde etti. Rakibiyle golsüz berabere kalan Stanojevic, Türkiye kariyerine ilk Süper Lig puanını yazdırdı. Sırp teknik adam, bir sonraki haftada ise Hatayspor'un ligden çekilmesi nedeniyle ilk 3 puanını kağıt üzerinde hükmen aldı. Stanojevic ilk ve tek galibiyetini ise lider Galatasaray karşısında alarak adından söz ettirmişti.

SPOR SERVİSİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri