Konyaspor taraftarı daha bu sonucu görmedi!

Konyaspor taraftarı henüz iç sahada galibiyet yüzü göremedi. Konyaspor sahasında karşılaştığı Kayserispor ile golsüz berabere kalarak galibiyet hasretini 3 maça çıkardı.

Süper Lig’in 4. haftasında konuk ettiği Kayserispor ile golsüz berabere kalan Tümosan Konyaspor’da taraftarlar mutsuz. Yeşil-beyazlı taraftarlar alınan sonuçtan çok saha içerisindeki oyun ve mücadeleden yana büyük hayal kırıklığı yaşadı. Tümosan Konyaspor sezona Kasımpaşa galibiyetle giriş yapmasına rağmen son 3 maçta aldığı kötü skorların yanı sıra oynadığı futbolla da büyük tepki çekti. Süper Ligde 4. haftayı 4 puanda kapatan Anadolu Kartalı’nda galibiyet hasreti ise 3 maça çıktı. Yeşil-beyazlılar, milli ara sonrası 5. hafta maçında deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak.

İLK KEZ KALESİNİ GOLE KAPATTI

Milli maç arasına girilen Trendyol Süper Lig'de ilk 4 hafta geride kalırken Tümosan Konyaspor araya 4 puanla girdi. yeşil-beyazlılar 4 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik, 2 de yenilgi alan Konyaspor'un maç başı puan ortalaması 1 oldu. Konyaspor 4 maçta 5 gol atarken kalesinde 7 gol gördü. Yeşil-beyazlı ekip Kayesrispor maçında bu sezon ilk kez kalesini gole kapattı. Konyaspor oynadığı diğer 3 maçta toplamda 7 gol yedi.

ALİ ÇAMDALI VE OYNANAN FUTBOLA BÜYÜK TEPKİ

Konyaspor’un Kayserispor karşısındaki oyunu bazı taraftarları sinirlendirdi. Maçın son dakikalarında Doğu tribünden ‘Ali Çamdalı’ istifa tezahüratları yapıldı. Maçın ardından bu tezahürata tribünlerin önemli bir kısmı da eşlik etti. Ayrıca yeşil-beyazlı taraftarlar, ilk yarının sonlarına doğru kötü futboldan ötürü takımı ıslıkladı. Taraftarlar bir süre geri pas ve hatalı paslardan sonra takıma tepki gösterdi. Adil Demirbağ ise taraftarlara dönerek ‘Sakin kalalım’ hareketinde bulundu. Guilherme ve Yusuf da yine taraftarları sakinleştirmeye çalıştı.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri