Konyaspor taraftarı bu sezon bir ilke imza atacak 

Süper Lig’in 28.haftasında  Galatasaray’ı konuk edecek olan Konyaspor’da bilet satışı arttı.

Süper Lig’in 28.haftasında  Galatasaray’ı konuk edecek olan Konyaspor’da bilet satışı arttı. Türkiye Futbol Federasyonu’n HES kodu ve aşı şartını kaldırmasının ardından yeşil-beyazlı taraftarların kritik maça ilgisini arttırdı. Yeşil-beyazlı taraftarların stadı doldurarak bu sezon bir ilki gerçekleştirmesi bekleniyor. 

Ortalama 7 bin civarında taraftara oynayan Konyaspor'un maçta seyirci rekoru kırılması bekleniyor. Şu ana kadar 20 binin üzerinde biletin satıldığı öğrenilirken, bu rakamın maç saatine kadar 30 bini aşması bekleniyor.

Öte yandan Konyaspor yönetimi de taraftara çağrıda bulunarak bu zorlu karşılaşmada takımlarını yalnız bırakmamalarını tribünleri doldurmalarını istedi.

GUİLHERME’DEN TARAFTARA ÇAĞRI 

Konyasporun 31 yaşındaki Brezilyalı sol beki Guilherme Sitya, Galatasaray maçının öncesinde taraftara seslendi 

Guilherme Sitya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Büyük Konyaspor ailesi, bu sezon hepimiz için duygu patlamalar yaşadığımız bir sene oldu. Çok gergin anlar yaşadık, kimi zaman çileden çıktık, beraber sevindik ve ağladık.. Ama emin olduğum tek bir şey var ki asla inanmaktan vazgeçmedik. Cumartesi günü siz büyük taraftanmızın gücü ve enerjisine ihtiyacımız var! Evimizi doldurmalıyız. Hepinizi tribüne bekliyorum" ifadelerine yer verdi. 

SPOR SERVİSİ 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri