Konyaspor taraftarı 144 saat uğraşmıştı! Yine yapacaklar

Konyaspor taraftarının Filistin ve Gazze halkının yanında olduğunu gösteren koreografi çalışması gerçekleştireleceği açıklandı. Yeşil-beyazlı taraftarlar daha öncede Filistin ve Kudüs ile ilgili koreografi gerçekleştirmişti

Tümosan Konyaspor, Pendikspor maçına Filistin halkına destek için siyah formayla çıkacağını açıkladı. Yeşil-beyazlı ekip ayrıca maç gelirinin Gazze’de yapılacak hastane için bağışlanacağını belirtti. Konyaspor Kulübü, X sosyal medya platformundan yaptığı açıklamada, Gazze'de yaşanan insanlık dışı saldırıyı şiddetle kınadı. Yapılan açıklamada Konyaspor taraftarının Filistin ve Gazze halkının yanında olduğunu gösteren koreografi çalışması gerçekleştireleceği de açıklandı. Yeşil-beyazlı taraftarlar daha öncede Filistin ve Kudüs ile ilgili koreografi gerçekleştirmişti

2017-18 SEZONUNDA KUDÜS KOREOGRAFİSİ

Süper Lig'in 2017-2018 sezonunun 17. haftasında oynanan Konyaspor-Fenerbahçe karşılaşması öncesinde ev sahibi takım taraftarları, Kudüs için 3 boyutlu koreografi gerçekleştirdi. Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanan maç öncesi Konyaspor taraftarları, doğu kale arkası tribününde Mescid-i Aksa'nın 3 boyutlu görselinin yer aldığı ve üstünde "Kudüs yeni Selahaddinler bekler" yazan koreografi yaptı. Taraftarların koreografilerinde; Mescid-i Aksa, Kudüs fatihi Selahaddin Eyyubi ile Filistin direnişinin sembolü olan Hanzala'nın elinde Filistin ve Türk bayrağına yer verildi.
Koreografi sırasında tribünlerden "Kudüs bizimdir bizim kalacak" sloganları atıldı.

144 SAATTE HAZIRLANMIŞTI

Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda yapılan ve profesyonel dağcıların da destek verdiği Kudüs koreografisi için bir grup taraftar 144 saat aralıksız ter döktü.
Mescid-i Aksa'nın 3 boyutlu görselinin yer aldığı ve üstünde "Kudüs yeni Selahaddinler bekler" yazan koreografi yapmıştı. Koreografide; Mescid-i Aksa, Kudüs fatihi Selahaddin Eyyubi ile Filistin direnişinin sembolü olan Hanzala'nın elinde Filistin ve Türk bayrağına yer verilmişti.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri