Konyaspor takıma 7 oyuncu takviyesi yaptı

İttifak Holding Konyaspor, 2021-2022 sezonu transfer ve tescil dönemine kadroda hatırı sayılır sayıda takviye yaptı.

İttifak Holding Konyaspor, 2021-2022 sezonu transfer ve tescil dönemine kadroda hatırı sayılır sayıda takviye yaptı.

7 TAKVİYE YAPILDI

İlhan Palut yönetimindeki yeşil-beyazlılar, 2021-2022 sezonu transfer ve tescil döneminde takıma 7 takviye yaptı. Yeşil-beyazlılar; 1 milyon 500 bin euronun üzerinde bonservis bedeli ödedi.

Konyaspor'un 2021-2022 sezonu transferleri şu şekilde:

KONRAD MICHALAK

Süper Lig ekiplerinden İttifak Holding Konyaspor, Rusya'nın Akhmat Grozny kulübünden Konrad Michalak'ı kadrosuna kattı. Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, sağ kanat mevkiinde oynayan Polonyalı futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

SERDAR GÜRLER

Antalyaspor forması giyen Serdar Gürler, Konyaspor'un yolunu tuttu. 29 yaşındaki sağ kanat ile 2 yıllık anlaşma sağlandı. Serdar Gürler için 485 bin euro bonservis bedeli ödendi.

OĞULCAN ÜLGÜN

23 yaşındaki önlibero Oğulcan Ülgün, Konyaspor'la her konuda anlaştı. Genç orta saha ile 2024'e kadar el sıkışıldı. Oğulcan Ülgün için 337 bin euro ödendi.

ENDRİ ÇEKİCİ

TFF 1. Lig ekiplerinden Ankaragücü'nde forma giyen Endri Çekici, Konyaspor'un yolunu tutan bir başka isim oldu. 24 yaşındaki on numara 250 bin euro karşılığında takıma dahil edildi. Endri Çekici ile 2023'e kadar sözleşme imzalandı.

SONER DİKMEN

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'un bir diğer transferi Gençlerbirliği'nden Endri Çekici oldu. 27 yaşındaki önlibero bedelsiz olarak takıma dahil edildi. Soner Dikmen'le 2 yıllık el sıkışıldı.

PAUL JOSE MPOKU

Al Wahda'dan ayrılan Paul Jose Mpoku, bedelsiz olarak Konyaspor'la anlaşma sağladı. Tecrübeli sol kanat ile 2023'e kadar sözleşme imzalandı.

AHMED HASSAN

Konyaspor, Olympiakos'tan Mısırlı oyuncu Ahmed Hassan'ı kadrosuna kattığını açıkladı.Hassan, 1 sezon kiralık olarak yeşil beyaz formayı giyecek.

SPOR SERVİSİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri