Konyaspor Sırp yıldızda ısrarlı!

Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, eski öğrencilerinden Partizan’ın 10 numarası Danilo Pantic’in transferi konusundaki ısrarı devam ediyor

TÜMOSON Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, eski öğrencisi Danilo Pantic’i Konyaspor’a transferi konusunda çok istekli. Konyaspor’un Sırbistan’ın köklü kulüplerinden Partizan’ın 10 numarası Danilo Pantic’in transferi konusundaki ısrarı devam ediyor. Sırp medyasında çıkan haberlere Konyaspor’un teknik patronu Aleksandar Stanojevic, 10 numara açığını kapatmak için eski öğrencisi Danilo Pantic’i takıma kazandırmak istiyor.

STANOJEVİC KADRODA GÖRMEK İSTİYOR

Bu gelişmeler üzerine Konya ekibinin hedefindeki ilk isim belli oldu. Buna göre Yeşil-Beyazlılar’ın, Sırbistan Ligi ekiplerinden Partizan’da forma giyen Danilo Pantic ile görüştüğü ortaya çıktı. Konya’nın, 1 senelik kontratı kalan 28 yaşındaki oyuncuyu ikna etmeye çalıştığı belirtildi. Teknik direktör Stanojevic de vatandaşı ile görüşerek, onun Yeşil-Beyazlı formayı giymesini sağlayacak.

PANTİÇ 160 MAÇTA 20 GOL KAYDETTİ

Kulübünde mükemmel bir orta saha oyuncusu görmek isteyen Aleksandar Stanojeviç, Partizan’daki ikinci döneminde Pantic ile çalıştı. Danilo Pantiç, Partizan adına 160 maça çıktı ve 20 gol kaydetti, ayrıca iki Superliga ve Sırbistan Kupası kupası kazandı.

SAİT ÇELİK

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri