Konyaspor sıkıntılı

Konyaspor, para sıkıntısını bir türlü aşamıyor. Yönetim olağanüstü genel kurula gitme kararı aldı ancak, Belediye Başkanı Akyürekin doğru bir zamanlama olmadığını belirtmesi üzerine karar askıya alındı
Konyaspor’da para sıkıntısı devam ediyor. Federasyondan alacağı bulunmayan ve yönetiminde ekonomik kriz nedeniyle iyice tıkanması nedeniyle çıkmaza giren yeşil-beyazlılarda olağanüstü genel kurul konusu yine gündeme geldi. Yönetimin, önceki akşam Sille Kültür merkezinde yaptığı toplantıda iki önemli konu masaya yatırıldı: Birincisi Para. İkincisi ise Erhan Albayrak’ın durumu. Toplantıda, olağanüstü kongre kararı alınması konusunda görüş birliğine varıldı. Ancak, bazı yöneticiler Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ile telefon görüşmesi yaparak konuyu ilettiler.
Konyaspor çevrelerinden alınan bilgilere göre, Başkan Akyürek’in, “şimdi kongreye gitme zamanı değil. Görevi lig sonuna kadar sürdürün” şeklindeki açıklamaları ve kendisinden görüşme randevusu alınması üzerine genel kurul konusu askıya alındı. Yeşil-beyazlı yöneticiler, bugün akşam saatlerine kadar başkan ile görüşerek maddi destek isteyecekler. Görüşme yapılmaması veya maddi destek sağlanamaması halinde ise yönetim akşam kulüp tesislerinde bir araya gelerek olağanüstü genel kurul kararı alacak.
ANKARA’DAN PUAN YA DA PUANLARLA DÖNECEĞİZ
Konyaspor’un tecrübeli futbolcusu Musa Büyük, deplasmanlarda iyi oynayan bir takım olarak Gençlerbirliği karşısında da puan ya da puanlar alacaklarına inandığını söyledi. Dün yapılan antrenmanda soruları yanıtlayan Musa Büyük “Hacettepe maçı kazanmamız gereken bir maçtı. Sonuçta rakiplerimizin de oynadığı maçlarda yendiği bir rakiple oynadık. Galip geldik. İç sahada galip gelememe stresini de bir anlamda üzerimizden kaldırdık. Alt sıralardaki tüm takımların kazandığı bir dönemde bizimde rakip kim olursa olsun galibiyet almamız gerekiyordu. Bunu başardık. Ama henüz birşeyin bitmediğini de biliyoruz. Herkesin puanı birbirine yakın. İnşallah Gençlerbirliği maçını da kazanır ve biraz daha rahatlarız” dedi.
Musa Büyük, ligde puan cetveline bakıldığında takımımızın küme düşme hattında olduğunun hatırlatılması üzerine “Bahsedilen sıkıntı sadece Konyaspor’a ait değil. İlk 7’ye kadar olan tüm takımların matematiksel anlamda küme düşme sıkıntısı yaşayabileceği ortada. Herşeyin daha çok değişeceği gözüküyor. Çünkü her hafta herkes puan alabiliyor. Bunun bilincindeyiz. İçeride kalan maçlarımızı kazanırsak herhangi bir problem yaşamayacağımızı biliyoruz. Tabiki bizim amacımız bu haftaki Gençlerbirliği maçını da kazanarak iyi bir seri yakalamak ve kalan haftaları en iyi şekilde değerlendirerek sezonu en iyi yerde tamamlamaktır” şeklinde görüş belirtti. Gençlerbirliği maçı ile ilgili olarak da düşüncelerini açıklayan Musa Büyük “Gençlerbirliği maçı bizim açımızdan olduğu kadar rakibimiz adına daha da zor. Çünkü mutlak kazanması gereken bir maç” dedi.
ERHAN’IN SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ
Öte yandan 14 kişinin gözaltına alındığı fuhuş operasyonu kapsamında ifadelerine başvurulan futbolculardan Erhan Albayrak’ın sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti. Konyaspor Basın Sözcüsü Nadir Avcan, yaptığı açıklamada, Sille Kültür Evi’nde Konyaspor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu başkanlığında, yönetim kurulu üyelerinin tam kadro katılımıyla gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında, fuhuş operasyonunda adı geçen futbolcular Erhan Albayrak ile Celaleddin Koçak’ın durumunu görüştüklerini bildirdi. Toplantıda, fuhuş operasyonu kapsamında polisin ifadesine başvurduğu futbolculardan Erhan Albayrak’ın sözleşmesinin tek taraflı feshine karar verildiğini bildiren Avcan, bu futbolcuya aynı zamanda 100 bin TL para cezası verildiğini de kaydetti. Avcan, olayda ismi geçen diğer futbolcuları Celaleddin Koçak’a da 100 bin TL para cezası verildiğini belirtti.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri