Konyaspor sezonu 8. sırada tamamladı

Atiker Konyaspor, 2018-2019 sezonunu 44 puanla 8. sırada tamamladı. Atiker Konyaspor, bu sezon 17 maçta puanları rakibiyle paylaşarak en çok berabere kalan ekip oldu.

Spor Toto Süper Lig’de 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis Sezonu 26 Mayıs Pazar günü oynanan karşılaşmalarla sona erdi. Atiker Konyaspor, 34 maçlık maratonda 9 galibiyet, 17 beraberlik, 8 mağlubiyet alırken, 40 gol attı, 38 gol yedi ve +2 averaj ve topladığı 44 puanla sezonu 8.sırada bitirdi.Yeşil-beyazlı ekip, sezonun ilk yarısında 25, ikinci yarısında ise 19 puan topladı.

Ligi 44 puanla 8. sırada tamamlayan Atiker Konyaspor, bu sezon 17 maçta puanları rakibiyle paylaşarak en çok berabere kalan ekip oldu. Ligde oynadığı maçların yarısından 1 puanla ayrılan Atiker Konyaspor, 9 galibiyet ve 8 mağlubiyet alarak ligi 8. sırada tamamladı. Yeşil-beyazlı ekip iç sahada Bursaspor, Beşiktaş, Yeni Malatya, Göztepe, Sivasspor Galatasaray, Trabzonspor ve Akhisarspor maçlarında sahadan 1 puanla ayrıldı. Atiker Konyaspor deplasmanda ise Antalyaspor, Çaykur Rizespor, Sivasspor, Galatasaray, Akhisarspor, Bursaspor Fenerbahçe Ankaragücü ve Kasımpaşa takımları ile berabere kaldı. Ligde bu sezon en az berabere kalan ekip ise 5 maçla Göztepe oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri